F Καταιγίδα στα πλατό του Star Wars. Απολύθηκαν οι σκηνοθέτες του Han Solo εν μέσω γυρισμάτων! - FilmBoy Καταιγίδα στα πλατό του Star Wars. Απολύθηκαν οι σκηνοθέτες του Han Solo εν μέσω γυρισμάτων! - FilmBoy
  • Latest News

    Καταιγίδα στα πλατό του Star Wars. Απολύθηκαν οι σκηνοθέτες του Han Solo εν μέσω γυρισμάτων!


    ** UPDATE: Το σήριαλ αντικατάστασης δε κράτησε παρά μερικές ώρες, με τον Ron Howard να είναι και επίσημα ο σκηνοθέτης που θα αναλάβει να ολοκληρώσει το Han Solo: A Star Wars Story.

    Οι τεράστιες προσδοκίες που έχουν οι οπαδοί αλλά φυσικά και οι παραγωγοί από τη σειρά Star Wars δημιουργούν μεγάλοι πίεση στους σκηνοθέτες που τα τελευταία χρόνια έχουν αναλάβει να συνεχίσουν το όραμα του George Lucas.

    Από τον J.J. Abrams και το πρώτο αρνητικό screening του The Force Awakens, μέχρι τα υποχρεωτικά reshoots του Rogue One ώστε να ελαφρύνει κάπως το ιδιαίτερα σκοτεινό ύφος της ταινίας του Gareth Edwards, ήταν προφανές ότι η πρόεδρος της LucasFilm, Kathleen Kennedy είχε πάντα στενό λουρί στους λαιμούς των εκάστοτε σκηνοθετών.
    Αυτή τη φορά όμως αποφάσισε να τραβήξει το λουρί μέχρι τέλους, απολύοντας το δίδυμο Phil Lord και Christopher Miller από το Han Solo και μάλιστα εν μέσω γυρισμάτων!

    Μέσω της επίσημης ανακοίνωσης, η Kennedy αναφέρεται στο ταλέντο του δημιουργικού διδύμου, λέγοντας ότι ήταν ξεκάθαρες οι δημιουργικές διαφορές που είχαν όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν.
    Με τη σειρά του, οι Lord και Miller επιβεβαίωσαν την είδηση, αναφέροντας ότι το όραμά τους δεν ευθυγραμμιζόταν με εκείνο των “συνεργατών” τους.

    Μια αλλαγή σκηνοθέτη δε θα ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα, αν η ταινία δε βρισκόταν ήδη σε προχωρημένη διαδικασία γυρισμάτων. 
    Ποιος σκηνοθέτης θα δεχτεί να γίνει ουσιαστικά το ανδρείκελο της LucasFilm απλά για να ολοκληρώσει το όραμα της Kennedy;

    Πάντως τα ονόματα ήδη έχουν αρχίσει να πέφτουν, με πρώτα εκείνα των Ron Howard, Joe Johnston και Lawrence Kasdan
    Ο πρώτος είχε συνεργαστεί με την εταιρία το μακρινό 1988 στο Willow, ο δεύτερος ήταν ο σκηνοθέτης των Honey, I Shrunk the Kids και The Rocketeer της Disney, και ο τρίτος δεν είναι άλλος από το σεναριογράφο της ταινίας, και σκηνοθέτης των Dreamcatcher, Wyatt Earp και The Big Chill.

    Το Han Solo είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες το Μάιο του 2018, κι αν θέλουν να τη κρατήσουν, ο αντικαταστάτης πρέπει να βρεθεί κάτι παραπάνω από άμεσα…να δούμε.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Καταιγίδα στα πλατό του Star Wars. Απολύθηκαν οι σκηνοθέτες του Han Solo εν μέσω γυρισμάτων! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top