F Alias Grace trailer: Μια διαβόητη διπλή δολοφονία στη νέα μίνι-σειρά του Netflix - FilmBoy Alias Grace trailer: Μια διαβόητη διπλή δολοφονία στη νέα μίνι-σειρά του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Alias Grace trailer: Μια διαβόητη διπλή δολοφονία στη νέα μίνι-σειρά του Netflix


    Το 1843 η Ιρλανδο-Καναδή υπηρέτρια Grace Marks καταδικάστηκε σε θάνατο για τη δολοφονία του εργοδότη της Thomas Kinnear. 
    Η καταδίκη της ήταν ιδιαιτέρως αμφιλεγόμενη, με τις φήμες να οργιάζουν για το αν ήταν η δολοφόνος, το μέσο της δολοφονίας ή μια άθελη συνεργός. 

    Ο συγκατηγορούμενός της και σταβλίτης του σπιτιού, James McDermott είχε την ίδια τύχη και η ποινή του εκτελέστηκε άμεσα, ενώ η Grace οδηγήθηκε σε άσυλο και κατόπιν σε φυλακή όπου παρέμεινε για 30 ολόκληρα χρόνια, πριν πάρει χάρη και απελευθερωθεί.

    Η αληθινή ιστορία της Grace Marks αποτέλεσε βάση για το ιστορικό μυθιστόρημα Alias Grace της Margaret Atwood (The Handmaid's Tale), στο οποίο έστησε μια υποθετική ιστορία μιας σχέσης της Grace με έναν γιατρό ο οποίος ερευνά την υπόθεση, ενώ εκείνη βρίσκεται ήδη στη φυλακή.

    Το εν λόγω βιβλίο μεταφέρει στη μικρή οθόνη το Netflix σε συνεργασία με το καναδικό κανάλι CBC, σε μια μίνι-σειρά 6 επεισοδίων, το σενάριο των οποίων έγραψε η Sarah Polley (Take This Waltz) και τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Mary Harron (American Psycho, The Moth Diaries).

    Στην ομότιτλη σειρά πρωταγωνιστούν οι Sarah Gadon (The 9th Life of Louis Drax), Edward Holcroft (Kingsman), Zachary Levi (Thor: The Dark World) και η Anna Paquin.
    Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα αρχικά στον Καναδά στις 25 Σεπτεμβρίου και από τις 3 Νοεμβρίου θα γίνει διαθέσιμη και στο Netflix
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Alias Grace trailer: Μια διαβόητη διπλή δολοφονία στη νέα μίνι-σειρά του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top