F Η ζωή του Μαθουσάλα γίνεται ταινία από τη Warner! - FilmBoy Η ζωή του Μαθουσάλα γίνεται ταινία από τη Warner! - FilmBoy
  • Latest News

    Η ζωή του Μαθουσάλα γίνεται ταινία από τη Warner!


    Η επιθυμία της Warner Bros να φέρει στη μεγάλη οθόνη την ιστορία του βιβλικού Μαθουσάλα, είναι γνωστή εδώ και μιάμιση δεκαετία, από τότε που αγόρασε το ομότιτλο σενάριο του James Watkins (Bastille Day). 
    Σε αυτό το διάστημα, η ταινία έχει βγει και ξαναμπεί στο συρτάρι αρκετές φορές, με πιο γνωστή εκείνη όταν είχε φημολογηθεί ότι το πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Tom Cruise.

    Σύμφωνα με το Deadline, το Methuselah βγαίνει για μία ακόμη φορά από το συρτάρι, με την Warner να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να δώσει τα ηνία στον Tony Gilroy, έμπειρο σεναριογράφο από την εποχή του The Devil's Advocate και Extreme Measures, της τετραλογίας Bourne και πιο πρόσφατα του Rogue One, αλλά αμφιλεγόμενο σκηνοθέτη των Michael Clayton, Duplicity και The Bourne Legacy.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Gilroy θα έχει τη πλήρη ελευθερία να αλλάξει τη ταινία κατά το δοκούν, με στόχο να μη παρουσιάσει μια βιβλική ιστορία αλλά μια ανθρώπινη ιστορία ενός άνδρα που έζησε για αιώνες χωρίς να γερνάει, συσσωρεύοντας γνώσεις και ικανότητες.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η ζωή του Μαθουσάλα γίνεται ταινία από τη Warner! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top