F Suburbicon trailer: Οι φίλοι των αδερφών Coen μπορούν να χαμογελάσουν ξανά... - FilmBoy Suburbicon trailer: Οι φίλοι των αδερφών Coen μπορούν να χαμογελάσουν ξανά... - FilmBoy
  • Latest News

    Suburbicon trailer: Οι φίλοι των αδερφών Coen μπορούν να χαμογελάσουν ξανά...


    Οι φίλοι του σινεμά των αδελφών Coen μπορούν να χαμογελάσουν, καθώς η νέα σκηνοθετική προσπάθεια του George Clooney μοιάζει βγαλμένη από τα εσώψυχα των σπουδαίων κινηματογραφιστών.

    Πίσω στο 1959 στα προάστια μιας ειδυλλιακής Αμερικής, ένα μέρος "…χτισμένο με την υπόσχεση της ευημερίας για όλους", η ζωή του Gardner Lodge (Matt Damon) αλλάζει άρδην όταν η οικογένειά του βρίσκεται στο επίκεντρο εγκληματικών πράξεων στην κατά τα άλλα ασφαλής πόλη. 

    Τα πάντα αλλάζουν όταν ο Lodge καταδεικνύει μια πιο βάρβαρη και βίαιη πλευρά:
    «Πρέπει να πάρω αποφάσεις που είναι οι καλύτερες για την οικογένεια».

    Ο σκηνοθέτης εδώ George Clooney επανενώνεται με τον Joel και τον Ethan Coen, οι οποίοι γράφουν το σενάριο, αλλά και τον μακρόχρονο συνεργάτη του, Matt Damon.
    Ροζαλί εμφάνιση για τη Julianne Moore, σοβαρός μαφιόζος ο Oscar Isaac, σε μια ταινία με πολύ χιούμορ, βία και (προφανώς, λόγω των Coen) πανέξυπνο σενάριο.

    Το Suburbicon θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 27 Οκτωβρίου.
    Το trailer ακολουθεί.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Suburbicon trailer: Οι φίλοι των αδερφών Coen μπορούν να χαμογελάσουν ξανά... Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top