F Strike trailer: Το BBC διασκευάζει τη νέα σειρά βιβλίων της J.K. Rowling - FilmBoy Strike trailer: Το BBC διασκευάζει τη νέα σειρά βιβλίων της J.K. Rowling - FilmBoy
  • Latest News

    Strike trailer: Το BBC διασκευάζει τη νέα σειρά βιβλίων της J.K. Rowling


    Με το “βιβλιοφάγος” να είναι ένας όρος που δε μπορεί σε καμιά περίπτωση να με χαρακτηρίσει, θα πρέπει να ομολογήσω ότι δεν γνώριζα ότι η J. K. Rowling, μετά το τέλος της σειράς Harry Potter συνεχίζει δυναμικά τη συγγραφική της πορεία, έχοντας ξεκινήσει μία νέα σειρά, το The Cuckoo's Calling, η οποία μάλιστα δημοσιεύεται υπό το ψευδώνυμο Robert Galbraith και δεν έχει καμία σχέση με μάγους και φαντασία, αλλά είναι προσγειωμένη στη σημερινή Βρετανία και τις ντετεκτιβίστικες ιστορίες του Cormoran Strike.

    Η σειρά μετράει ήδη τρία βιβλία με το τέταρτο να βρίσκεται στα σκαριά, και το BBC δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει τα δικαιώματα και να το μεταφέρει στη μικρή οθόνη με τον τίτλο Strike

    Τη σεναριακή διασκευή ανέλαβαν οι Ben Richards (Outcasts) και Tom Edge (The Crown) με την Rowling να συμμετέχει συμβουλευτικά.
    Πρωταγωνιστούν οι Tom Burke (The Musketeers), Holliday Grainger (The Borgias), Kerr Logan (Game of Thrones) και Killian Scott (Ripper Street).

    Κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ο Cormoran Strike, ένας βετεράνος του Αφγανιστάν που πια εργάζεται ως ιδιωτικός ντετέκτιβ μέσα από το μικρό του γραφείο στο Λονδίνο. 
    Παρότι πληγωμένος τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, η μοναδική διορατικότητά του βοηθάει στην επίλυση τριών πολύπλοκων υποθέσεων.

    To Strike θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Αυγούστου στο BBC One.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Strike trailer: Το BBC διασκευάζει τη νέα σειρά βιβλίων της J.K. Rowling Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top