F Realive trailer: Η πρώτη ...ανάσταση στην ιστορία της ανθρωπότητας έρχεται από Ισπανό! - FilmBoy Realive trailer: Η πρώτη ...ανάσταση στην ιστορία της ανθρωπότητας έρχεται από Ισπανό! - FilmBoy
  • Latest News

    Realive trailer: Η πρώτη ...ανάσταση στην ιστορία της ανθρωπότητας έρχεται από Ισπανό!


    Το sci-fi δράμα του Mateo Gil, Realive, έπαιξε στο Fantasia και το Sitges πέρυσι το καλοκαίρι, προβλήθηκε στις Ισπανικές αίθουσες τον Γενάρη του 2017, αλλά το SyFy το ανακάλυψε τώρα και θα το βγάλει στην αμερικανική αγορά τον προσεχή Οκτώβρη.

    Ο Marc διαγιγνώσκεται με μια ασθένεια και του δίνεται ένα μικρό χρονικό διάστημα για να ζήσει. 
    Μη μπορώντας να δεχτεί το τέλος του, αποφασίζει να παγώσει το σώμα του. 
    Εξήντα χρόνια αργότερα, το έτος 2084, γίνεται ο πρώτος κρυογονικά παγωμένος άνθρωπος που ανασταίνεται στην ιστορία της ανθρωπότητας. 
    Ο Marc ανακαλύπτει ένα συναρπαστικό μέλλον, αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη είναι ότι το παρελθόν του τον συνοδεύει με απροσδόκητους τρόπους.

    Το Realive γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Ισπανό Mateo Gil, τον άνθρωπο που έγραψε το εξαιρετικό Abre Los Ojos, και διαθέτει ένα ταλαντούχο cast συμπεριλαμβανομένου των Tom Hughes, Charlotte Le Bon, Oona Chaplin και Barry Ward.

    Το trailer μόλις κυκλοφόρησε.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Realive trailer: Η πρώτη ...ανάσταση στην ιστορία της ανθρωπότητας έρχεται από Ισπανό! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top