F LBJ trailer: Ο Woody Harrelson ανοίγει την κούρσα των υποψηφιοτήτων Όσκαρ! - FilmBoy LBJ trailer: Ο Woody Harrelson ανοίγει την κούρσα των υποψηφιοτήτων Όσκαρ! - FilmBoy
  • Latest News

    LBJ trailer: Ο Woody Harrelson ανοίγει την κούρσα των υποψηφιοτήτων Όσκαρ!


    Ο Woody Harrelson μεταμορφώνεται στον 36ο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Lyndon Baines Johnson στο νέο trailer του βιογραφικού LBJ, υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Rob Reiner, και βάζει την πρώτη σοβαρή υποψηφιότητα για τις …υποψηφιότητες των βραβείων Όσκαρ.

    Βασισμένο σε ένα παλιό σενάριο του Joey Hartstone, η ταινία LBJ εστιάζει στην ταραχώδη περίοδο μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον αντιπρόεδρο Johnson μετά την δολοφονία του John F. Kennedy και τις μετέπειτα προσπάθειές του να περάσει το νόμο για τα δικαιώματα των πολιτών στο όνομα του Kennedy. 
    Η ταινία ασχολείται επίσης και με τα χρόνια του Johnson ως νεαρό άνδρα στο Δυτικό Τέξας. 

    Στο LBJ θα δούμε και την Jennifer Jason Leigh ως Lady Bird Johnson, τον Jeffrey Donovan ως John Kennedy, τον Michael Stahl-David ως Bobby Kennedy και τον Richard Jenkins ως γερουσιαστή Richard Russell.

    Η ταινία προβλήθηκε πέρυσι στο Toronto και θα βγει στους κινηματογράφους στις 3 Νοεμβρίου.
    Το trailer κυκλοφόρησε.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: LBJ trailer: Ο Woody Harrelson ανοίγει την κούρσα των υποψηφιοτήτων Όσκαρ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top