F Νέα σκηνοθέτιδα για το sci-fi Intelligent Life του Steven Spielberg - FilmBoy Νέα σκηνοθέτιδα για το sci-fi Intelligent Life του Steven Spielberg - FilmBoy
  • Latest News

    Νέα σκηνοθέτιδα για το sci-fi Intelligent Life του Steven Spielberg


    Έχουν περάσει περίπου τέσσερα χρόνια από τότε μου μάθαμε για το Intelligent Life, μια πρωτότυπη sci-fi ταινία που ετοιμάζει η Amblin Entertainment του Steven Speilberg, σε σενάριο και παραγωγή του Colin Trevorrow (Jurassic World) και παραγωγή του Frank Marshall.

    Έκτοτε τα σχέδια άλλαξαν, ο Trevorrow αποχώρησε από τη καρέκλα του σκηνοθέτη, επιλέγοντας να επικεντρωθεί στο The Book of Henry, αντικαταστάθηκε αρχικά από την Ava DuVernay και έπειτα από τον Jay Roach, όμως καμία από τις συμφωνίες δεν αποδείχτηκε ικανή να προχωρήσει τη παραγωγή του φιλμ.

    Σε μια κοινή ανακοίνωση, οι Trevorrow και Marshall, ανακοίνωσαν σήμερα ότι τα ηνία της ταινίας αναλαμβάνει η νεαρή ανερχόμενη Rebecca Thomas, σκηνοθέτιδα του αξιόλογου indie drama Electrick Children, και κάποιων επεισοδίων του Stranger Things.

    Φαίνεται ότι πολλοί έχουν εμπιστοσύνη στο ταλέντο της Thomas, με τη νεαρή να έχει από καιρό κλείσει θέση και για το live-action The Little Mermaid της Disney, το Malignant Man του James Wan και το Looking for Alaska του John Greene.

    Όσο για το στόρι της ταινίας, ένας υπάλληλος των Ηνωμένων Εθνών που ελέγχει τη διαστημική δραστηριότητα, έρχεται σε επαφή με μια γυναίκα που …ίσως είναι εξωγήινη, την οποία και ερωτεύεται.

    Δεν είναι ακόμα επίσημο ότι αυτή θα είναι η επόμενη ταινία της Thomas, μιας και έχει πολλά στο συρτάρι της αλλά η επίσημη ανακοίνωση ίσως σημαίνει ότι το Intelligent Life δε θα αργήσει να μπει στη παραγωγή.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέα σκηνοθέτιδα για το sci-fi Intelligent Life του Steven Spielberg Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top