F Ο Will Ferrell είναι ένας …100χρονος που πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε! - FilmBoy Ο Will Ferrell είναι ένας …100χρονος που πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Will Ferrell είναι ένας …100χρονος που πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε!


    Στις αρχές της καλοκαιρινής κινηματογραφικής σεζόν του 2015 είχε βγει στους θερινούς μια σουηδική χαριτωμένη μαύρη κωμωδία με τίτλο “Ο Εκατοντάχρονος που Πήδηξε από το Παράθυρο και Εξαφανίστηκε” (The 100-Year Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared). 

    Η ταινία τα πήγε εξαιρετικά, όχι μόνο κριτικά φτάνοντας μάλιστα και μέχρι τα Όσκαρ στη κατηγορία καλύτερου μακιγιάζ, αλλά και εμπορικά βάζοντας στα ταμεία της παραγωγού πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια!

    Και όπου ακούς για μεγάλο κέρδος, δε γίνεται να λείπει και το Hollywood, με το αμερικάνικο remake να ανακοινώνεται και επίσημα από την CBS Films σε σενάριο του Jason George (Ingobernable) και με πρωταγωνιστή τον Will Ferrell!
    Όσο για το σκηνοθέτη, αυτός αναζητείται.

    Η κεντρική ιστορία, που παρεμπιπτόντως αποτελεί διασκευή του ομότιτλου βιβλίου του Jonas Jonasson, έχει ως κεντρικό ήρωα τον Allan, έναν γλυκό αλλά πανούργο παππούλη που στα 100στα του γενέθλια, αποφασίζει να το σκάσει από τον οίκο ευγηρίας και να ζήσει μια τρομερή περιπέτεια. 
    Η πλοκή τρέχει εναλλάξ σε παρόν και παρελθόν αποκαλύπτοντας ότι ο Allan ήταν παρών σε πολλές από τις κρισιμότερες στιγμές του περασμένου αιώνα.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Will Ferrell είναι ένας …100χρονος που πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top