F Final Portrait trailer: Ο Geoffrey Rush στα καλύτερά του! - FilmBoy Final Portrait trailer: Ο Geoffrey Rush στα καλύτερά του! - FilmBoy
  • Latest News

    Final Portrait trailer: Ο Geoffrey Rush στα καλύτερά του!


    Μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο Βρετανικό trailer της ταινίας Final Portrait, μια ενδιαφέρουσα ματιά στο έργο του αναγνωρισμένου Ελβετού καλλιτέχνη Alberto Giacometti. 
    Στο πρώτο ρόλο (και ο κυριότερος λόγος για να δεις τη ταινία) ο Geoffrey Rush ως Giacometti, ένας εκκεντρικός ζωγράφος και γλύπτης που έζησε στο Παρίσι στα τελευταία χρόνια της ζωής του. 

    Η ιστορία επικεντρώνεται στη φιλία του με έναν Αμερικανό δημοσιογράφο ονόματι James Lord, τον οποίο υποδύεται ο Armie Hammer, που τον γνώρισε στη δεκαετία του 1960. 
    Ο Giacometti ζήτησε από τον Lord να ποζάρει για ένα πορτρέτο, το οποίο θα τελείωνε μέσα σε λίγες μόνο μέρες, αλλά τελικά συνεχιζόταν για μήνες.

    Το Final Portrait είναι η πέμπτη σκηνοθετική δουλειά του σπουδαίου Stanley Tucci, αλλά μόλις η πρώτη του τα τελευταία 10 χρόνια!
    Ο ίδιος έγραψε και το σενάριο.

    Πάντως, η ταινία προβλήθηκε στο φεστιβάλ του Βερολίνου και όλα τα εύσημα τα πήρε ο Geoffrey Rush, για τον οποίο ακούστηκαν λόγια όπως ‘η καλύτερη ερμηνεία της ζωής του’ και άλλα τέτοια παρόμοια.

    Η ταινία ανοίγει στη Βρετανία τον Αύγουστο, ενώ για Αμερική ακόμη δεν έχει ακουστεί κάτι.
    Το trailer είναι εξαιρετικό.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Final Portrait trailer: Ο Geoffrey Rush στα καλύτερά του! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top