F Τί μας θυμίζει ο τίτλος της 4ης σεζόν του The Flash! - FilmBoy Τί μας θυμίζει ο τίτλος της 4ης σεζόν του The Flash! - FilmBoy
  • Latest News

    Τί μας θυμίζει ο τίτλος της 4ης σεζόν του The Flash!


    Όπως καταλαβαίνετε, υπάρχουν spoilers για τη 3η σεζόν παρακάτω.


    Η 3η σεζόν του The Flash δίχασε το κοινό, κυρίως με τον main villain. 
    Αρκετοί ήταν αυτοί που δεν ενθουσιάστηκαν με το γεγονός ότι τράβηξε τόσο πολύ για να μάθουμε την ταυτότητα του και, όταν τη μάθαμε, τους φάνηκε τόσο προβλέψιμη. 
    Εγώ από την άλλη ανήκω στη μεριά που δεν είχε πρόβλημα. 
    Εντάξει δεν θα μπορούσε να φτάσει τον πήχη που έθεσε ο Harrison Wells/Eobard Thawne/Reverse Flash στην πρώτη σεζόν, αλλά μου άρεσε γενικά σαν απειλή και ειδικά σαν πανοπλία.

    Δεν θα ασχοληθούμε όμως με τον Savitar επί του παρόντος, αλλά με ένα ενδιαφέρον hint για την επερχόμενη 4η σεζόν της σειράς. 
    Όπως θυμάστε στο φινάλε της σεζόν 3, ο Barry θυσιάζει τον εαυτό του στο Speed Force, το οποίο είχε γίνει ασταθές, προκειμένου να προστατέψει την πόλη. 
    Προφανώς και δεν θα μείνει εκεί για πολύ, αυτό μπορούμε να το προοικονομήσουμε ούτως ή άλλως, απλώς σίγουρα κάποιοι από μας περιμέναμε ο Wally να ντυθεί στα κόκκινα, ώστε να δούμε πως θα εξελιχθεί ο ρόλο του ως ήρωας, και να μην έχουμε ακόμη ένα Flashpoint, που τελείωσε στο πρώτο κιόλας επεισόδιο. 
    Ο τίτλος, λοιπόν, του πρώτου επεισοδίου της σεζόν 4 έρχεται λοιπόν να μας βάλει φιτιλιές.

    Το επεισόδιο θα ονομάζεται “The Flash Reborn”, θα προβληθεί στις 10 Οκτωβρίου και σίγουρα μας ανησυχεί όσο και μας φτιάχνει. 
    Από τη μία, φαίνεται πως ο Barry θα επιστρέψει αμέσως από το Speed Force και θα φορέσει ξανά τη burgundy στολή του (αν το συνδυάσουμε με τα λεγόμενα του Keiynan Lonsdale ότι ο Wally δεν είναι ακόμη έτοιμος ή δεν είναι ακόμη η ώρα του να γίνει Flash). 

    Είναι λίγο bummer για αυτούς που περίμεναν ένα arc να χτιστεί γύρω από την ομάδα να προσπαθεί να φέρει πίσω τον Barry και το Wally να προσπαθεί να ανταπεξέλθει στο ρόλο που άφησε κενό. 
    Από ότι φαίνεται δε θα είναι αυτό πλέον το ζήτημα και το πολύ πολύ να έχουμε περισσότερο το focus όπως έγινε και με το Flashpoint, δηλαδή στις επιπτώσεις που θα έχει η επιστροφή του Barry.

    Από την άλλη, ο τίτλος μας φέρνει αμέσως στο μυαλό την ιστορία των Geoff Johns και Ethan Van Sciver, The Flash: Rebirth, που είδε την επιστροφή στην ενεργό δράση του Barry Allen μετά από 20 χρόνια, κατά τα οποία ο κύριος Flash των κόμικς ήταν το Wally West. 
    Αυτό σίγουρα μας χαροποιεί καθώς το saga αυτό θεωρείται essential για τους fans του scarlet speedster. 

    Ίσως τελικά να είναι θετική αυτή η έκβαση, αν είναι να δούμε κάποια ουσιαστική εξέλιξη στον Barry, ώστε να μην είναι πάντα οι κακοί ένα βήμα μπροστά και τον παίζουν σαν μαριονέτα, αλλά να αναγεννηθεί σε ένα πιο στιβαρό σούπερ ήρωα και φυσικά να μην την πληρώνουν άλλοι για τα δικά του λάθη (θα μου λείψεις H.R.!). 

    Να αλλάξει επιτέλους και στολή ρε παιδιά. 
    Η εκδοχή της στολής από το έτος 2024 με την πιο leather υφή και το πιο ανοιχτό χρώμα ήταν ωραιότατη. 
    Ώρα να αξιοποιηθεί κατάλληλα. 
    Πιθανόν να δούμε και περισσότερο Black Flash ως antagonist σε αυτή τη σεζόν, μετά το πολύ λίγο που τον είδαμε και στο The Flash και στο Legends of Tomorrow, αν και οι δημιουργοί έχουν ήδη αναφέρει εδώ και καιρό ότι ο κύριος κακός δεν θα είναι speedster.

    Anyway, πως σας ακούγονται όλα αυτά ως τώρα;
    Λέτε αν αξίζει το hype ο τίτλος του επεισοδίου ή απλώς οι δημιουργοί δανείζονται από τα κόμικς για να δημιουργούν εντυπώσεις;

    Περισσότερα στο Heroes For A Day.

    Αργύρης Σταματόπουλος.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τί μας θυμίζει ο τίτλος της 4ης σεζόν του The Flash! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top