F Ο Ang Lee σκηνοθετεί τον Will Smith στο sci-fi Gemini Man - FilmBoy Ο Ang Lee σκηνοθετεί τον Will Smith στο sci-fi Gemini Man - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Ang Lee σκηνοθετεί τον Will Smith στο sci-fi Gemini Man


    Παρότι έχει εργαστεί σε πολύ μεγάλες παραγωγές, ο Ang Lee δεν ήταν ποτέ του ένας ...μπλοκμπαστερικός σκηνοθέτης, με το Hulk που είναι ουσιαστικά το μοναδικό δείγμα αυτής της κατηγορίας στη φιλμογραφία του, να έχει έλλειψη σε βασικά στοιχεία του είδους, κάτι που και το καταδίκασε.

    Δεκαπέντε χρόνια αργότερα και μετά την αποτυχία του περσινού Billy Lynn's Long Halftime Walk, ο Ταιβανέζος δημιουργός είναι έτοιμος να επιστρέψει με το Gemini Man.
    Η ταινία που βρίσκεται στα σκαριά από τη δεκαετία του ’90, έχει ως κεντρικό χαρακτήρα έναν δολοφόνο που ενώ ετοιμάζεται για τη… “συνταξιοδότησή” του έρχεται αντιμέτωπος με τον κλώνο του, ο οποίος είναι φυσικά ίδιος με εκείνον, μονάχα 25 χρόνια νεότερος!

    Curtis Hanson, Tony Scott και Joe Carnahan είναι μόνο εκείνοι οι σκηνοθέτες οι οποίοι ενεπλάκησαν ενεργά με το project πριν αυτό βρεθεί ξανά και ξανά στο κάλαθο τον αχρήστων από τη Disney, και καλύτερα να μην αρχίσω καν να αραδιάζω ονόματα που φημολογήθηκαν για το πρωταγωνιστικό ρόλο. 

    Βασικός λόγος ήταν το τεράστιο κόστος των ψηφιακών εφέ για το λεγόμενο de-aging, τη μέθοδο δηλαδή που κάνει τους ηθοποιούς να μοιάζουν στο νεότερο εαυτό τους, μέθοδος που τα τελευταία χρόνια έχει αγγίξει την τελειοποίηση.
    Το πράσινο φως έδωσε τελικά η Skydance έχοντας τις στιβαρές πλάτες του Jerry Bruckheimer για στήριγμα. 

    Άγνωστο ποιος θα γράψει το τελικό σενάριο με τους David Benioff (Game of Thrones), Andrew Niccol (In Time) και Brian Helgeland (Legend) να το έχουν δουλέψει στο παρελθόν.
    Πρωταγωνιστής θα είναι ο Will Smith, ένας ηθοποιός που επίσης δε βρίσκεται στη κορυφή της καριέρας του, με τις αποτυχίες των τελευταίων ετών (After Earth, Collateral Beauty, Focus) να του έχουν κοστίσει.
    Η ταινία έχει μπει σε fast track και θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2019.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Ang Lee σκηνοθετεί τον Will Smith στο sci-fi Gemini Man Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top