F A Taxi Driver trailer: Συγκλονιστικός Kang-ho Song στο νέο Κορεάτικο ιστορικό δράμα - FilmBoy A Taxi Driver trailer: Συγκλονιστικός Kang-ho Song στο νέο Κορεάτικο ιστορικό δράμα - FilmBoy
  • Latest News

    A Taxi Driver trailer: Συγκλονιστικός Kang-ho Song στο νέο Κορεάτικο ιστορικό δράμα


    Το FilmBoy αγαπάει τον Kang-ho Song, έναν από τους καλύτερους (αν όχι ο καλύτερος) Κορεάτης ηθοποιός της γενιάς του.
    Δεν είναι τυχαίο ότι μέσα στα τελευταία χρόνια, αναφερθήκαμε σε πολλούς ταινίες του, αρχής γενομένης από το Shiri του 1999, τα Joint Security Area και The Foul King του 2000, το απολαυστικό The Good The Bad The Weird του 2009, του αρκετά καλού Thirst της ίδιας χρονιάς, ακόμα και το Hindsight το 2011 και βέβαια, το Snowpiercer το 2013.

    Φυσικά, ο Kang-ho Song είναι ο ηθοποιός που συνέδεσε το όνομά του και με το The Host του 2006, και περιμένω σύντομα να δω και το ιστορικό The Age of Shadows.
    Πριν όμως, θα δούμε το trailer της επόμενης ταινίας του, που έχει τίτλο A Taxi Driver.

    Πρόκειται για την αληθινή ιστορία ενός Γερμανού δημοσιογράφου που βρέθηκε στη μέση της φοιτητικής εξέγερσης στη Κορέα στη δεκαετία του 80.
    Ο Kang-ho Song είναι ο ταξιτζής και ο Thomas Kretschmann υποδύεται τον ρεπόρτερ που τον προσλαμβάνει για να τον οδηγήσει στην πόλη Γκουανγκτζού, η οποία βρίσκεται υπό πολιορκία από τη στρατιωτική κυβέρνηση που πολεμά τους πολίτες και τους φοιτητές που απαιτούν ελευθερία. 
    Ένα γεγονός που αποτέλεσε σημαντικό σημείο καμπής για την άνοδο της σύγχρονης Νότιας Κορέας και που προσφέρεται για μία συγκλονιστική ταινία.

    Σκηνοθέτης είναι ο Hun Jang των Rough Cut (2008) και του πιο πρόσφατου The Front Line.
    Το A Taxi Driver βγαίνει στην Αμερική στις 11 Αυγούστου και μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Taxi Driver trailer: Συγκλονιστικός Kang-ho Song στο νέο Κορεάτικο ιστορικό δράμα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top