F Η νέα πανοπλία του Iron Man στα γυρίσματα του Avengers: Infinity War! - FilmBoy Η νέα πανοπλία του Iron Man στα γυρίσματα του Avengers: Infinity War! - FilmBoy
  • Latest News

    Η νέα πανοπλία του Iron Man στα γυρίσματα του Avengers: Infinity War!


    Χτες το βράδυ ήταν για παροξυσμό! 
    Διέρρευσαν φωτογραφίες από ένα σετ γυρισμάτων του Avengers: Infinity War στην Atlanta και πάθαμε όλοι ντουβρουντζά. 
    Τα social media γέμισαν με φωτογραφίες πιο γρήγορα από μυρμήγκια σε ψίχουλα και οι εικασίες κι οι φήμες για το τι μπορεί να λαμβάνει χώρα πήρα φωτιά!

    Πρωταγωνιστές της εν λόγω σκηνής ήταν ο Robert Downey Jr., ο Benedict Cumberbatch, ο Mark Ruffalo και ο Benedict  Wong
    Το σκηνικό λογικά απεικονίζει την Νέα Υόρκη, η οποία έξι χρόνια μετά την εισβολή των Chitauri, μάλλον θα ξαναζήσει καταστροφικές στιγμές. 

    Εμείς όμως εδώ ζούμε ιστορικές στιγμές! 
    Το να βλέπουμε δύο από τους καλύτερους ηθοποιούς που είναι μέρος αυτή τη στιγμή του Marvel Cinematic Universe είναι έπος! 
    Όχι ότι υποβαθμίζω τους Ruffalo και Wong, αλλά προσωπικά έχω ένα soft spot για τους δύο Sherlock!

    Το θέμα όμως το δικό μου τώρα είναι ο Iron Man. 
    Τις προάλλες οι αδελφοί Russo είχαν δημοσιεύσει μια φωτογραφία με ένα μεγάλο στρογγυλό μεταλλικό κατασκεύασμα που θυμίζει πολύ το arc reactor του Iron Man, με εξαίρεση τον πυρήνα που όχι μόνο δεν είναι φωτεινός, αλλά μοιάζει και τελείως διαφορετικός από ό,τι σχέδια έχουμε δει ως τώρα στις πανοπλίες.

    Αυτό που δεν μπορούμε να διακρίνουμε καλά είναι αν το πράγμα αυτό είναι όντως τόσο μεγάλο, όσο φαίνεται, ή αν έχουν κάνει τόσο πολύ ζουμ και το μέγεθος του είναι ενός κανονικού arc reactor.

    Επίσης της προάλλες, ο Downey δημοσίευσε στα social media του κι αυτός μια φωτογραφία παρέα με τους Cumberbatch, Ruffalo και Wong
    Καλά δε θα σχολιάσω το nerdgasm που μας έπιασε τότε. 
    Αυτό που θα σχολιάσω είναι η περιβολή του. 
    Φαινόταν σαν ένα μαύρο jumpsuit με τρύπα στο στήθος. 

    Κι αναρωτιόμασταν, θα ξαναβάλει στο σώμα του arc reactor, ενώ το έχει αφαιρέσει εδώ και χρόνια; 
    Μήπως η μάχη με τον Thanos το φέρει ένα βήμα πριν το θάνατο και αναγκαστεί να το ξαναχρησιμοποιήσει; 
    Έρχεται τώρα μια φωτογραφία από αυτές που διέρρευσαν με τον Tony Stark να φοράει ένα άλλο jumpsuit ή το ίδιο αλλά με περισσότερα ‘techy’σχέδια και στο στήθος του να έχει όντως arc reactor.

    Και το αποκορύφωμα είναι μια φωτογραφία με μια κλεφτή ματιά σε ένα prop των γυρισμάτων με την προτομή του Iron Man. 
    Κατά βάση ο Downey φαίνεται να φοράει mocap στο γύρισμα, αλλά προφανώς είναι χρήσιμο ένα prop για να γίνεται καλύτερα η διαδικασία. 
    Ο τεχνικός φαίνεται να κρατάει το bust από τη βάση του και από μια μπάρα που έχει περαστεί από ώμο σε ώμο (στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μέρος των shoulder pads). 

    Παρόλο που δε βλέπουμε και πολλά, έχουμε κάποια χτυπητά στοιχεία. 
    Αρχικά ο φακός του unibeam έχει το ίδιο τριωνικό-τραπέζιο σχήμα με τη φωτογραφία των Russo και με το jumpsuit του Stark, φαίνεται να διατηρεί το streamlined σχήμα των Mark 45/46/47, ενώ οι γραμμές στα ζυγωματικά του κράνους και οι εσοχές μάλλον είναι πιο καμπυλωτές και έντονες.

    Πραγματικά ανυπομονώ να δω πως θα είναι η υπόλοιπη στολή και φυσικά να μάθω αν αυτή θα είναι η στολή που θα έχει στην αρχή της ταινίας ή αν θα είναι η πανοπλία που κατά παράδοση θα φορέσει στην τελική μάχη!

    Με λιγότερο πλέον από ένα μήνα να μας χωρίζει από το San Diego Comic Con που θα γίνει στις 20 με 23 Ιουλίου, έχουμε μπει στην τελική ευθεία για να μάθουμε τα πράτα στοιχεία για την τρίτη κατά σειρά ταινία των Εκδικητών
    Το Avengers: Infinity War θα συνεχίσει τα γυρίσματα μέχρι περίπου τις 27 Ιουλίου και στο καπάκι θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Avengers 4
    Fingers crossed για περισσότερα πράγματα, όσο περνάει οι μέρες.

    Διαβάστε περισσότερα στο Heroes For A Day.
    Αργύρης Σταματόπουλος.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η νέα πανοπλία του Iron Man στα γυρίσματα του Avengers: Infinity War! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top