F Marvel's Spider-Man trailer: Μια ματιά στη νέα ...παιδική σειρά του Αραχνάκια! - FilmBoy Marvel's Spider-Man trailer: Μια ματιά στη νέα ...παιδική σειρά του Αραχνάκια! - FilmBoy
  • Latest News

    Marvel's Spider-Man trailer: Μια ματιά στη νέα ...παιδική σειρά του Αραχνάκια!


    Όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται όλα και πιο εμφανές ότι το αμερικανικό animation στην πλειοψηφία του απευθύνεται όλο και περισσότερο σε παιδιά νηπιακής ηλικίας. 
    Λίγο ακόμη και οι σειρές κινουμένων σχεδίων θα είναι τα βασικά σχήματα: τρίγωνο, τετράγωνο, κύκλος, τα οποία θα περιστρέφονται στην οθόνη και θα απευθύνονται σε νεογέννητα, πιθανόν και σε έμβρυα. 

    Υπάρχουν βέβαια οι ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις, όπως οι animated ταινίες της DC/Warner και τα ιαπωνικά anime, αλλά από την άλλη μεριά του Ατλαντικού τα πράγματα δεν είναι και πολύ υποσχόμενα.

    Και δια του λόγου το αληθές, έχουμε ένα sneak peek βιντεάκι της επερχόμενης σειράς από τη Marvel, που θα αντικαταστήσει το Ultimate Spider-Man, με τον λιτό και απέριττο τίτλο Marvel’s Spider-Man
    Η νέα σειρά δε θα είναι μέρος του ενιαίου animated  σύμπαντος που του οποίου ήταν μέρος ο προκάτοχος της μαζί με τα Avengers Assemble, Hulk and the Agents of SMASH και Guardians of the Galaxy, αλλά θα είναι κάτι ξεχωριστό, που θα γυρίζει τον φιλικό γείτονα Spidey στα γεννοφάσκια του. 

    Απόδειξη το γεγονός ότι στο παρακάτω βίντεο τον βλέπουμε να πολεμάει τον Scorpion με μια αυτοσχέδια στολή, εμπνευσμένη προφανώς από τη homemade στολή που θα δούμε στο Spider-Man: Homecoming τον Ιούλιο.

    Η σειρά θα επικεντρωθεί σε ένα 15χρονο Peter Parker που μόλις έχει αναπτύξει τις υπερδυνάμεις του και σιγά-σιγά χτίζει την υπερηρωική περσόνα του ως Spider-Man. 
    Στη σειρά επίσης θα εμφανιστούν και ο Miles Morales καθώς και η Spider-Gwen. 

    Το βίντεο να πω την αλήθεια δε με ενθουσιάζει. 
    Το animation έχει πολύ ωραίο flow, το αναγνωρίζω, αλλά τα σχέδια είναι αρκετά απλοϊκά. 
    Νιώθω σαν να βλέπω κάπως Scooby Doo.

    Εν τω μεταξύ ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει ο Spider-Man να είναι πάντα τόσο πιτσιρικάς. 
    Στα κόμικς ήταν τόσα χρόνια παντρεμένος, στο εναλλακτικό Renew your Vows είναι ακόμη και έχει και παιδί. 
    Σταμάτησε να έχει ενδιαφέρον ο χαρακτήρας ως ενήλικας; 
    Σταμάτησε πλέον να αφορά τους fans η εξέλιξη του ως άνθρωπος και ως ήρωας και νοιάζονται μόνο για τα one-liners;

    Anyway, δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω. 
    Δείτε το βίντεο και διαβάστε περισσότερα στο Heroes For A Day.

    Αργύρης Σταματόπουλος.

    .


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Marvel's Spider-Man trailer: Μια ματιά στη νέα ...παιδική σειρά του Αραχνάκια! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top