F The Stray trailer: Ο σκύλος μπορεί να σώσει τη ζωή σας ...με διάφορους τρόπους - FilmBoy The Stray trailer: Ο σκύλος μπορεί να σώσει τη ζωή σας ...με διάφορους τρόπους - FilmBoy
  • Latest News

    The Stray trailer: Ο σκύλος μπορεί να σώσει τη ζωή σας ...με διάφορους τρόπους


    Το σινεμά μας έχει δώσει σπουδαίες ταινίες με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους μου φίλους, τους σκύλους.
    Η συχωρεμένη Ναόμι μου θα τις βλέπει όλες από εκεί πάνω και θα με σκέφτεται – ελπίζω.

    Το The Stray είναι μια νέα οικογενειακή δραματική ταινία για ένα αδέσποτο σκυλί που ονομάζεται Plouto και φυσικά, αλλάζει προς το καλό τη ζωή μιας οικογένειας. 
    Γιατί αυτό κάνουν όλα τα σκυλιά…

    Το The Stray λέει την αληθινή ιστορία ενός αδέσποτου που εμφανίζεται από το πουθενά και επηρεάζει την οικογένεια Davis, που έχει τα δικά της προβλήματα.
    Σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Plouto καταφέρνει να σώσει ένα 9χρονο αγόρι από bullying, να φέρει χαρά και συντροφικότητα σε αυτόν και την οικογένειά του, να βοηθήσει στην αποκατάσταση ενός γάμου και να διορθώσει την άσχημη σχέση πατέρα και γιου.

    Το cast περιλαμβάνει τη Sarah Lancaster, τον Michael Cassidy και τον μικρό Connor Corum, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Mitch Davis.

    Το trailer που κυκλοφόρησε …δεν δείχνει και τίποτα ιδιαίτερο, ίσως γιατί ο Plouto εμφανίζεται λιγότερο από όσο πρέπει.
    Προφανώς θα έχουμε δει καλύτερες ταινίες για σκύλους (θυμάμαι με συγκίνηση το Marley and Me), ωστόσο το The Stray που θα βγει στην Αμερική στις 6 Οκτωβρίου αξίζει το ενδιαφέρον σας.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Stray trailer: Ο σκύλος μπορεί να σώσει τη ζωή σας ...με διάφορους τρόπους Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top