F Mutafukaz trailer: Ιαπωνικό animation για ενήλικες ...από τη Γαλλία! - FilmBoy Mutafukaz trailer: Ιαπωνικό animation για ενήλικες ...από τη Γαλλία! - FilmBoy
  • Latest News

    Mutafukaz trailer: Ιαπωνικό animation για ενήλικες ...από τη Γαλλία!


    Άλλη μία animation ταινία για ενήλικες εμφανίστηκε στα ιντερνέτια πρόσφατα, είναι γαλλο-ιαπωνική παραγωγή και είναι μια δημιουργία από το βραβευμένο Studio 4c των Mind Game, Tekkon Kinkreet, Animatrix και βέβαια του εξαιρετικού First Squad: The Moment of Truth.)

    Λέγεται Mutafukaz (…), είναι σκηνοθετημένο από τον Γάλλο Guillaume Renard και τον Ιάπωνα Shoujirou Nishimi και ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ animation Annecy της Γαλλίας.

    Ο Angelino είναι ένας από τους χιλιάδες χαμένους ανθρώπους που ζουν στο Dark Meat City, μια αδίστακτη μεγαλούπολη της Καλιφόρνιας. 
    Μετά από ένα ανόητο ατύχημα με το σκούτερ του, που προκαλείται από το ουράνιο πέρασμα ενός μυστηριώδους κοριτσιού, ο νεαρός αρχίζει να βιώνει βίαιους πονοκεφάλους που συνοδεύονται με παράξενες ψευδαισθήσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν τερατώδη πλάσματα που κρύβονται σε όλη την πόλη...

    Το trailer είναι εξαιρετικό, αν σας ενδιαφέρουν αυτές οι ταινίες.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mutafukaz trailer: Ιαπωνικό animation για ενήλικες ...από τη Γαλλία! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top