F Jungle trailer: Ο Daniel Radcliffe χάνεται στις ζούγκλες του Αμαζονίου - FilmBoy Jungle trailer: Ο Daniel Radcliffe χάνεται στις ζούγκλες του Αμαζονίου - FilmBoy
  • Latest News

    Jungle trailer: Ο Daniel Radcliffe χάνεται στις ζούγκλες του Αμαζονίου


    Δοκιμάζοντας τις ερμηνευτικές δυνάμεις του σε διάφορα είδη, ο Daniel Radcliffe πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του έμπειρου Αυστραλού σκηνοθέτη Greg McLean, γνωστός από τη σειρά Wolf Creek.

    Στο Jungle, ο 27χρονος ηθοποιός υποδύεται τον Yossi Ghinsberg, έναν Ισραηλινό φοιτητή που μαζί με δύο φίλους του κινούν προς τη πόλη La Paz της Βολιβίας από την οποία θα ξεκινήσουν μια ανεπανάληπτη περιπέτεια στη ζούγκλα του Αμαζονίου, αναζητώντας ένα χαμένο ινδιάνικο χωριό. 
    Δυστυχώς όμως, κανείς τους δεν είναι προετοιμασμένος για τους κινδύνους που κρύβει η ζούγκλα…

    Ο McLean αφήνει πίσω τους ανθρώπινους σχιζοφρενείς δολοφόνους, δίνοντας αυτό το ρόλο στην ίδια τη φύση, με το Jungle να είναι ένα θρίλερ επιβίωσης, με αντίπαλο την ίδια τη ζούγκλα και τα μυστικά της.
    Η ταινία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, με τον Justin Monjo (Bait) να έχει γράψει τη σεναριακή διασκευή.
    Συμπρωταγωνιστούν οι Alex Russell (Carrie), Yasmin Kassim και ο ...γερμανικός πολυσουγιάς Thomas Kretschmann (Central Intelligence).
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    * Για κάποιο λόγο, το trailer κατεβαίνει από παντού.  
    Το βρήκα σε ένα Ρώσικο λογαριασμό, αλλά ίσως κατέβει και από εκεί...

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Jungle trailer: Ο Daniel Radcliffe χάνεται στις ζούγκλες του Αμαζονίου Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top