F Forever My Girl trailer: Ερωτευθείτε με την country μουσική - FilmBoy Forever My Girl trailer: Ερωτευθείτε με την country μουσική - FilmBoy
  • Latest News

    Forever My Girl trailer: Ερωτευθείτε με την country μουσική


    Ως countr-άς, πάντα βρίσκω ενδιαφέρον στις ταινίες με θέμα μία country τραγουδίστρια ας πούμε, ή έναν country τραγουδιστή.
    Δυστυχώς όμως, πέρα από τα πολύ μαμάτα soundtrack (κι αυτό, όχι πάντα), οι ταινίες αναλώνονται σε κλισέ ρομάντζα ή δακρύβρεχτες ιστορίες νεαρών που κυνηγούν το όνειρό τους μπλα μπλα μπλα.

    Το Forever My Girl είναι μάλλον το πρώτο (όπως φωνάζει και ο τίτλος), δηλαδή ένα κλισαρισμένο ρομάντζο ενός country τραγουδιστή (Alex Roe) που αφήνει τη σχέση του πίσω, για να κυνηγήσει τα όνειρά του για δόξα και περιουσία. 
    Ωστόσο, όταν επιστρέφει στη γενέτειρά του για μια κηδεία, επανασυνδέεται με την Josie (Jessica Rothe) και οι σπίθες ανάβουν και πάλι.

    Ένα ρομαντικό δράμα με - ελπίζω - καλό soundtrack (αν σου αρέσει αυτή η μουσική, αλλά γιατί να μην σου αρέσει;) από τον σκηνοθέτη Bethany Ashton Wolf, προσαρμοσμένο από το μυθιστόρημα της Heidi McLaughlin

    Παίζουν ακόμη οι Abby Ryder Fortson, Travis Tritt, Judith Hoag και John Benjamin Hickey
    Οι Αμερικανοί θα το δουν στις 27 Οκτωβρίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Forever My Girl trailer: Ερωτευθείτε με την country μουσική Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top