F Είναι για το Καλό σου - Es Por Tu Bien - FilmBoy Είναι για το Καλό σου - Es Por Tu Bien - FilmBoy
  • Latest News

    Είναι για το Καλό σου - Es Por Tu Bien


    Μια φρέσκια οικογενειακή κωμωδία που παρασύρει το κοινό σε ένα ξέφρενο γέλιο, με πρωταγωνιστές μερικούς από τους καλύτερους ηθοποιούς της Ισπανίας, από τους παραγωγούς της μεγαλύτερης εισπρακτικής επιτυχίας, Spanish Affair.

    Το Es Por tu Bien του Carlos Theron είναι η ταινία με το καλύτερο «άνοιγμα» στην Ισπανία για το 2017, με 1.500.000 εισιτήρια και συνεχίζει.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:
    Ο χειρότερος εφιάλτης ενός πατέρα είναι η μέρα που συναντά τον φίλο της κόρης του... που φυσικά είναι εντελώς ακατάλληλος και θέλει μόνο ένα πράγμα από το αγαπημένο κοριτσάκι του! 

    Αυτή η μέρα έφτασε για τους τρεις φίλους, τον Arturo (Jose Coronado, Ο Άνθρωπος με τα Χίλια Πρόσωπα),  τον Poli (Roberto Alamo, Το Δέρμα που Κατοικώ) και τον Chus (Javier Camara, Truman). 


    Οι γλυκές τους κορούλες (Silvia Alonso, Georgina Amoros, Andrea Ros (The Cold Light of Day)] αποφάσισαν να «πετάξουν» το μέλλον τους σε τρεις ανεπρόκοπους! 
    Οι μπαμπάδες όμως έχουν άλλη άποψη. 

    Ο μόνος τρόπος είναι να απαλλαγούν από αυτούς, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, και να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να τους ξεφορτωθούν. 
    Ο πόλεμος ξεκινά!

    Στους κινηματογράφους από 15 Ιουνίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Είναι για το Καλό σου - Es Por Tu Bien Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top