F Άλλοθι για Παντρεμένους.com - Alibi.com - FilmBoy Άλλοθι για Παντρεμένους.com - Alibi.com - FilmBoy
  • Latest News

    Άλλοθι για Παντρεμένους.com - Alibi.com


    Μία ιντερνετική υπηρεσία που σου βρίσκει άλλοθι για να… κάνεις τη λαδιά σου, βρίσκεται στο κεντρικό πλάνο αυτής της θεότρελης κωμωδίας καταστάσεων του Philippe Lacheau, που έσπασε τα ταμεία στη Γαλλία!

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:
    Ο Greg (Philippe Lacheau, Όλα Θα Πάνε Στραβά) έχει ιδρύσει μία εταιρία που ονομάζεται www.allothi-gia-pantremenous.com, η οποία εφευρίσκει κάθε είδους άλλοθι. 
    Μαζί με τον συνεργάτη του, Augustin (Julien ArrutiΌλα Θα Πάνε Στραβάκαι τον νέο του υπάλληλο, Mehdy (Tarek BoudaliΌλα Θα Πάνε Στραβά), καταστρώνουν απίστευτα σχέδια και στρατηγικές, ώστε να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. 

    Όταν όμως θα γνωρίσει τη Flo (Elodie Fontan, Θεέ Μου, Τί Σου Κάναμε;), μία όμορφη ξανθιά που σιχαίνεται τους άντρες που λένε ψέματα, ο Greg θα δει τη ζωή του να περιπλέκεται και θα κρύψει από τη νεαρή γυναίκα την πραγματική φύση της δουλειάς του. 
    Κατά τη διάρκεια ενός γεύματος για να γνωρίσει τους γονείς της Flo, ο Greg θα αντιληφθεί πως ο πατέρας της είναι ένας από τους πελάτες της εταιρίας του…

    Κι όμως, υπάρχει στην πραγματικότητα!
    Μετά την επιτυχία του «Babysitting», αλλά και του sequel, «Όλα Θα Πάνε Στραβά», ο σκηνοθέτης Philippe Lacheau αποφάσισε να υλοποιήσει μία ιδέα που χρόνια είχε στο μυαλό του. 


    Η κεντρική ιδέα μίας εταιρίας που ειδικεύεται στο να εφευρίσκει άλλοθι για παντρεμένους ώστε να κάνουν… τη δουλειά τους εχέμυθα, μοιάζει κωμικός μηχανισμός τραβηγμένος από τα μαλλιά, όμως, η αλήθεια είναι διαφορετική: 
    «Είχα την ιδέα από το 2009, αλλά πρώτα έπρεπε να ολοκληρώσω το ‘Babysitting’. 
    Πίστευα πάρα πολύ στο ‘Άλλοθι για παντρεμένους.com’, μάλιστα είχα διαβάσει ένα άρθρο για αυτές τις εταιρείες που παρέχουν άλλοθι. 
    Υπάρχουν στα αλήθεια, κάτι που είναι τρελό αν το καλοσκεφτείς. 
    Σε βοηθούν να απατήσεις τη σύντροφο σου, να πεις ψέματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον: είναι απόλυτα ανήθικο και πολιτικά μη ορθό, με λίγα λόγια, τέλειο υλικό για κωμωδία», λέει ο Lacheau

    Κι όμως, σκηνές της ταινίας που μας φαίνονται απόλυτα μη πιστευτές και με αποκλειστικό σκοπό την πρόκληση γέλιου, δεν απέχουν τόσο από την πραγματικότητα: 
    «Στην έρευνα που διάβαζα για μία πραγματική υπηρεσία παροχής άλλοθι, μία γυναίκα είχε πείσει τον άντρα της πως παρακολουθεί μαθήματα ζαχαροπλαστικής. 
    Όσο εκείνη βρισκόταν με τον εραστή της, η υπηρεσία ετοίμαζε κέικ, τα όποια εκείνη έφερνε στο σπίτι όταν γυρνούσε, ώστε να μην υποψιαστεί τίποτα ο άντρας της. 
    Προσπαθούσαμε να το πάμε πολύ μακριά, να σκεφτούμε απίθανες σκηνές, αλλά η πραγματικότητα είναι ήδη τόσο τρελή. 
    Φανταστείτε πως ανάμεσα στα πραγματικά περιστατικά που ψάξαμε, ήταν ένας τύπος που είχε πείσει την κοπέλα του πως βρίσκεται στη φυλακή!», σχολιάζει ο σκηνοθέτης. 

    Στους κινηματογράφους από 15 Ιουνίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Άλλοθι για Παντρεμένους.com - Alibi.com Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top