F The Strain trailer: Η 4η σεζόν θα είναι τελικά και η τελευταία - FilmBoy The Strain trailer: Η 4η σεζόν θα είναι τελικά και η τελευταία - FilmBoy
  • Latest News

    The Strain trailer: Η 4η σεζόν θα είναι τελικά και η τελευταία


    Η σειρά του FX που ξεκίνησε εντυπωσιακά (μέχρι κι εγώ που δεν έβλεπα σειρές, έκατσα και είδα όλη τη 1η σεζόν) αλλά έχασε πολλούς οπαδούς του από την επόμενη κιόλας σεζόν, φτάνει πλέον στο φινάλε της.

    Βασισμένη στη τριλογία των βιβλίων του Chuck Hogan και του Guillermo del Toro, το The Strain αρχικά αναμενόταν να διαρκέσει τρία χρόνια, αλλά οι δημιουργοί του συνειδητοποίησαν ότι είχαν περισσότερα να πουν. 

    Μάλιστα, κάποιοι είχαν μιλήσει για πέντε σεζόν, αλλά φαίνεται ότι επικράτησε …η λογική και η σειρά θα τελειώσει στην 4η, η οποία εξελίσσεται με την ανθρωπότητα να χάνει τον κόσμο από τα βαμπίρ.

    Η 4η σεζόν ξεκινάει εννέα μήνες μετά τη λήξη της 3ης.
    Τα βαμπίρ …ρουφάνε το αίμα του κόσμου, αλλά ο Dr. Ephraim Goodweather (Corey Stoll) εξακολουθεί να αγωνίζεται για την σωτηρία του. 
    Τα Vamps είναι πλέον ισχυρότερα από ποτέ και είναι σε θέση να δρουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, χάρη στην πυρηνική έκρηξη του τρίτου κύκλου.

    Η τελευταία σεζόν του The Strain ξεκινάει στις 16 Ιουλίου.
    Το trailer μόλις κυκλοφόρησε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Strain trailer: Η 4η σεζόν θα είναι τελικά και η τελευταία Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top