F The Glass Castle trailer: Ο Woody Harrelson μεγαλώνει με παράξενο τρόπο τη Brie Larson - FilmBoy The Glass Castle trailer: Ο Woody Harrelson μεγαλώνει με παράξενο τρόπο τη Brie Larson - FilmBoy
  • Latest News

    The Glass Castle trailer: Ο Woody Harrelson μεγαλώνει με παράξενο τρόπο τη Brie Larson


    Σύμφωνα με τα κινηματογραφικά Μέσα που εμπιστεύομαι στην Αμερική, ο Destin Daniel Cretton είναι ένας από τους πιο υποτιμημένους σκηνοθέτες στη χώρα του Ατλαντικού.
    Οι δύο προηγούμενες δουλειές του, τα I Am Not A Hipster το 2012 και Short Term 12 το 2013 άρεσαν πολύ στους κριτικούς, αλλά δε βρήκαν την αποδοχή από το κοινό.

    Η Lionsgate μόλις κυκλοφόρησε το trailer της νέας του ταινίας, The Glass Castle, η οποία είναι μια μεταφορά των απομνημονευμάτων της Jeannette Walls.

    Η Brie Larson παίζει μια γυναίκα που μεγαλώνει σε μια δυσλειτουργική οικογένεια ασυμβίβαστων νομάδων, με μια μητέρα που είναι εκκεντρική καλλιτέχνης και έναν αλκοολικό πατέρα. 

    Το cast συμπληρώνεται από τη Naomi Watts και τον Woody Harrelson, και όπως είναι προφανές, αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία του σκηνοθέτη να γίνει περισσότερο γνωστός και να αναγνωριστεί η δουλειά του.

    Το δραματικό The Glass Castle θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής στις 11 Αυγούστου.
    Ρίξε μια ματιά.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Glass Castle trailer: Ο Woody Harrelson μεγαλώνει με παράξενο τρόπο τη Brie Larson Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top