F It Came From the Desert trailer: Τα γιγάντια μυρμήγκια του '50 επιστρέφουν! - FilmBoy It Came From the Desert trailer: Τα γιγάντια μυρμήγκια του '50 επιστρέφουν! - FilmBoy
  • Latest News

    It Came From the Desert trailer: Τα γιγάντια μυρμήγκια του '50 επιστρέφουν!


    Πολύ καλή ιδέα να μεταφέρεις στη μεγάλη οθόνη το video game της δεκαετίας του 80, It Came From the Desert, το οποίο βέβαια είναι εμπνευσμένο από το κλασικό Them! του ’50 …αλλά το συγκεκριμένο μοιάζει περισσότερο με παραγωγή του SyFy, και από τις φτηνές.

    Ενθουσιάστηκα μόλις το είδα (το λατρεύω το Them!, κάθε χρόνο κάνω προσπάθειες να το εντάξω στις Νύχτες Τρόμου αλλά ποτέ δεν τα κατάφερα), αλλά το trailer με απογοήτευσε.

    Η ταινία ακολουθεί τον γεωλόγο Dr. Greg Bradley, ο οποίος φτάνει στο απομακρυσμένο Lizard Breath της Νεβάδα, το 1951, για να μελετήσει την τοποθεσία όπου μόλις έπεσε ένας μετεωρίτης.
    Καταλαβαίνει ότι η ακτινοβολία του μετεωρίτη έχει μεγεθύνει τα μυρμήγκια εκεί, σε ένα τεράστιο μέγεθος. 
    Ωστόσο, λίγοι παίρνουν τις παρατηρήσεις του στα σοβαρά. 

    Φοβούμενος ότι τα μυρμήγκια σύντομα θα ζευγαρώσουν και θα εξαπλωθούν, πρέπει να εργαστεί ενάντια στο χρόνο και να καταστρώσει ένα σχέδιο για να αποτρέψει την καταστροφή του κόσμου από τα γιγαντιαία μυρμήγκια.

    Το It Came From the Desert έρχεται από τον Φινλανδό σκηνοθέτη Marko Mäkilaakso και πρωταγωνιστούν οι Mark Arnold, Harry Lister Smith, Vanessa Grasse και άλλους.
    Δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα κυκλοφορήσει, αλλά θα μάθουμε σύντομα.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: It Came From the Desert trailer: Τα γιγάντια μυρμήγκια του '50 επιστρέφουν! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top