F Viola Davis και Liam Neeson στο νέο δραματικό θρίλερ του Steve McQueen, Widows - FilmBoy Viola Davis και Liam Neeson στο νέο δραματικό θρίλερ του Steve McQueen, Widows - FilmBoy
  • Latest News

    Viola Davis και Liam Neeson στο νέο δραματικό θρίλερ του Steve McQueen, Widows


    Έχουν περάσει ακριβώς τρία χρόνια από τη μέρα που ο Steve McQueen έφευγε από τη τελετή των Όσκαρ κρατώντας στα χέρια το πολύτιμο αγαλματάκι της Ακαδημίας για το 12 Years a Slave

    Παρότι το επόμενό του project με τίτλο Widows έγινε σχεδόν άμεσα γνωστό, η διαδικασία προπαραγωγής πήρε το χρόνο της, με τα νέα να σε αυτό το διάστημα έρχονται με το σταγονόμετρο. 
    Με τη ταινία όμως να είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες το 2018, τους επόμενους μήνες σίγουρα θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις.

    Το Widows βασίζεται στην ομότιτλη βρετανική τηλεοπτική σειρά του ITV της δεκαετίας του ’80. 
    Σύμφωνα με τη πλοκή εκείνης, μια ένοπλη ληστεία παίρνει άσχημη τροπή με τους τρεις ληστές να πέφτουν νεκροί. 

    Οι τρεις χήρες σύζυγοί τους, μπαίνουν στο στόχαστρο της αστυνομίας, ενώ την ίδια στιγμή μια αντίπαλη συμμορία προσπαθεί να αρπάξει τα κεκτημένα των συζύγων τους. 
    Οι τρεις γυναίκες αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συνεχίσουν τη “δουλειά” των ανδρών του στον υπόκοσμο.

    Το σενάριο της ταινίας ανέλαβε να γράψει η Gillian Flynn (Gone Girl) σε συνεργασία με τον McQueen
    Όσο για το cast, τις τρεις γυναίκες θα υποδυθούν οι Viola Davis, Elizabeth Debicki (The Man from U.N.C.L.E.) και η βραβευμένη με Tony θεατρική ηθοποιός Cynthia Erivo, που εδώ θα κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο. 

    Δίπλα τους θα δούμε τους Michelle Rodriguez, André Holland (Moonlight) και Daniel Kaluuya (Get Out), ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Liam Neeson θα είναι ο εκλεκτός που θα υποδυθεί τον σύζυγο της Viola Davis.

    Τη παραγωγή του Widows έχουν αναλάβει οι See-Saw Films, Film 4 και New Regency Pictures.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Viola Davis και Liam Neeson στο νέο δραματικό θρίλερ του Steve McQueen, Widows Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top