F Bosch trailer: Ο ντετέκτιβ σε μεγάλους μπελάδες για 3η σεζόν! - FilmBoy Bosch trailer: Ο ντετέκτιβ σε μεγάλους μπελάδες για 3η σεζόν! - FilmBoy
  • Latest News

    Bosch trailer: Ο ντετέκτιβ σε μεγάλους μπελάδες για 3η σεζόν!


    Μπορεί τα CSI να αποτελούν παρελθόν, όμως το procedural φορμά τους ζει και βασιλεύει, με τη τηλεόραση να είναι γεμάτη σειρές με ιδιοφυείς αστυνόμους και επιστήμονες που λύνουν υποθέσεις σα να ήταν παιχνιδάκι. 
    Όχι ότι έχω κάτι εναντίον αυτών των σειρών, κάθε άλλο, είναι διασκεδαστικότατες και έχω απολαύσει πολλές απ’ αυτές, όμως λίγη ποικιλία δε βλάπτει, και τα Amazon Studios έχουν βρει τη συνταγή στο πολύ δυνατό Bosch που ετοιμάζεται να επιστρέψει για τον τρίτο του κύκλο.

    Βασισμένη στα βιβλία του Michael Connelly, η σειρά του Eric Overmyer μας βάζει στη ζωή του ντετέκτιβ της αστυνομίας του Los Angeles, Hieronymus 'Harry' Bosch. 
    Με έντονο νουάρ ύφος που ταιριάζει γάντι με την πόλη των Αγγέλων, η σειρά πλέκει σε κάθε κύκλο της διάφορες υποπλοκές από τα βιβλία, δημιουργώντας αυτοτελείς ιστορίες με εξαιρετικά καλοδουλεμένες αστυνομικές υποθέσεις αλλά και προσωπικές εμπλοκές των ηρώων.

    Στο νέο κύκλο, όπως μας αποκαλύπτει το trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Bosch βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν serial killer και χωρίς να το καταλάβει, βρίσκεται ο ίδιος στη θέση του βασικού υπόπτου.
    Οι Titus Welliver, Jamie Hector, Amy Aquino, Lance Reddick και Sarah Clarke επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, με τους Christopher Backus, Arnold Vosloo να αποτελούν τις νέες προσθήκες του cast.

    Τα δέκα νέα επεισόδια θα γίνουν διαθέσιμα στις 21 Απριλίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bosch trailer: Ο ντετέκτιβ σε μεγάλους μπελάδες για 3η σεζόν! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top