F Rough Night trailer: Όταν η Scarlett Johansoon ξεσαλώνει, οι strippers ...πέφτουν νεκροί! - FilmBoy Rough Night trailer: Όταν η Scarlett Johansoon ξεσαλώνει, οι strippers ...πέφτουν νεκροί! - FilmBoy
  • Latest News

    Rough Night trailer: Όταν η Scarlett Johansoon ξεσαλώνει, οι strippers ...πέφτουν νεκροί!


    Γιορτή της Γυναίκας χθες και αν κάποιες έχουν στόχο να γιορτάσουν (…τι ακριβώς;) το Σαββατοκύριακο, ας δουν που μπορεί να οδηγήσει μια νύχτα κρεπάλης.
    Πώς να το κάνουμε, οι άνδρες το ξέρουμε καλύτερα.

    Στο Rough Night (Rock That Body ο πρώην τίτλος) βλέπουμε την Scarlett Johansson (επιτέλους σε κάτι ελαφρύ) ως μέλλουσα νύφη, να βρίσκεται στο Μαϊάμι με τις φίλες της από το κολέγιο (Jillian Bell, Ilana Glazer, Zoe Kravitz και Kate McKinnon) για ένα μεγάλο μπάτσελορ (bachelorette) πάρτι. 

    Τα κορίτσια κάνουν όλων των ειδών τις τρέλες που όλοι φαντάζονται πως θα κάνουν κάποτε στα δικά τους μπάτσελορ (…αλλά μόνο εγώ το έκανα), ώσπου κάτι πάει στραβά με τον stripper που παρήγγειλαν.
    Πάνω κάτω …τον πλάκωσε η πιο εύσωμη και …πάει σε καλύτερο κόσμο.

    Δεν το κάνουν συχνά, αλλά όταν οι γυναίκες ξεσαλώνουν στο σινεμά αλά Hangover (βλ. Bachelorette και πιο πρόσφατα Bad Moms), γίνονται επιτυχία.
    Το επόμενο αυτών των ταινιών είναι το Rough Night με το ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στην παρουσία της Scarlett (τι εννοείται ‘ποια Scarlett’;), η οποία παίρνει την απόφαση να παίξει και σε κάτι πιο ανάλαφρο, έστω και σε μια R-rated κωμωδία.

    Στο cast βρίσκεται και η Demi Moore, ενώ σκηνοθετεί η Lucia Aniello
    Το Rough Night θα βγει στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου.
    Το trailer μόλις κυκλοφόρησε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Rough Night trailer: Όταν η Scarlett Johansoon ξεσαλώνει, οι strippers ...πέφτουν νεκροί! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top