F Η νέα Lara Croft (Alicia Vikander) βρήκε τον κακό της - FilmBoy Η νέα Lara Croft (Alicia Vikander) βρήκε τον κακό της - FilmBoy
  • Latest News

    Η νέα Lara Croft (Alicia Vikander) βρήκε τον κακό της


    Αργά αλλά σταθερά προχωράει η προπαραγωγή της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς της διάσημης video-game ηρωίδας Lara Croft στο reboot του Tomb Raider.

    Η επιλογή της Alicia Vikander για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, σίγουρα ανέβασε αισθητά τις προσδοκίες, και τώρα φαίνεται ότι μπήκε τη θέση του και το δεύτερο κομμάτι του παζλ, εκείνο του κεντρικού villain της ταινίας. 

    Για το ρόλο επιλέχτηκε ο Walton Goggins, ένας ηθοποιός που εδώ και χρόνια αποτελεί έναν από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες καθαρμάτων σε τηλεοπτικές σειρές όπως το The Shield (του ...Ελληνάρα Michael Chiklis) και Justified, όμως η περσινή του ερμηνεία στο The Hateful Eight του έδωσε το απαραίτητο boost για να κάνει αισθητή τη παρουσία του και στα κινηματογραφικά τοπία.

    Το σενάριο του Tomb Raider έχει γράψει η Geneva Robertson-Dworet και θα το σκηνοθετήσει ο Roar Uthaug (Bølgen). 
    Η ταινία αναμένεται να έχει τη μορφή origin ιστορίας, αφού θα επιστρέψει στα μικράτα της Lara, με τη κεντρική πλοκή να επικεντρώνεται στην αναζήτηση του πατέρα της. 

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η νέα Lara Croft (Alicia Vikander) βρήκε τον κακό της Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top