F Η Τέχνη Καταστρέφει του Νίκου Κορνήλιου ξεκινά γυρίσματα - FilmBoy Η Τέχνη Καταστρέφει του Νίκου Κορνήλιου ξεκινά γυρίσματα - FilmBoy
  • Latest News

    Η Τέχνη Καταστρέφει του Νίκου Κορνήλιου ξεκινά γυρίσματα


    Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Νίκου Κορνήλιου «Η τέχνη καταστρέφει», με θέμα τη σχέση ενός διάσημου ηθοποιού με τις δύο κόρες του και «φόντο» την παράσταση «Μάκβεθ δωματίου» που ετοιμάζουν. 
    Το ρόλο του πατέρα υποδύεται ο Κώστας Αρζόγλου, ο οποίος συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Νίκο Κορνήλιο στον κινηματογράφο. 

    Τις κόρες υποδύονται οι ηθοποιοί Aurore Marion, κόρη του Κώστα Αρζόγλου και στη ζωή, και Katia Leclerc O’ Wallis, που συμμετείχαν και στη «Μητριαρχία» (2014). 
    Ο Νίκος Κορνήλιος συνυπογράφει το σενάριο με την Ευγενία Παπαγεωργίου, με την οποία συνεργάζεται από το 2010 στη συγγραφή του σεναρίου και το μοντάζ. 

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:
    Ένας διάσημος ηθοποιός του θεάτρου  μετά από ένα έμφραγμα νιώθει την ανάγκη να επανασυνδεθεί με τις δυο κόρες του μέσα από μια παράσταση «Μάκβεθ δωματίου» που τους προτείνει. 
    Στη διάρκεια των προβών έρχονται στην επιφάνεια σκληρές αλήθειες για τις σχέσεις τους, κατηγορίες εγκατάλειψης, τραυματικά γεγονότα του παρελθόντος, πικρίες και θυμοί. 

    Αυτός, δοσμένος ολοκληρωτικά στην τέχνη του, αδυνατεί να παίξει το ρόλο του πατέρα. 
    Αντίθετα, προκαλεί τις ηθοποιούς-κόρες τους να χρησιμοποιήσουν το υλικό των σχέσεών τους μέσα στο έργο. 
    Οι συγκρούσεις και τα ψυχικά ρήγματα από πρόβα σε πρόβα βαθαίνουν - παράλληλα με το δράμα του Μάκβεθ που κορυφώνεται  - για να οδηγήσουν  σε ένα τραγικό τέλος.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Τέχνη Καταστρέφει του Νίκου Κορνήλιου ξεκινά γυρίσματα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top