F Βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές για το Cloak & Dagger, τη νέα οικογενειακή σειρά της Marvel! - FilmBoy Βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές για το Cloak & Dagger, τη νέα οικογενειακή σειρά της Marvel! - FilmBoy
  • Latest News

    Βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές για το Cloak & Dagger, τη νέα οικογενειακή σειρά της Marvel!


    Τα πλοκάμια της (και) στο τηλεοπτικό σκηνικό συνεχίζει να απλώνει η Marvel αφού μετά τις συνεργασίες της με τα ABC, Netflix και FX, ετοιμάζεται να χτυπήσει και σε πιο …οικογενειακό κοινό, ένα τοπίο στο οποίο διαπρέπει η DC με τις σειρές στο TheCW, με τη νέα της σειράς Cloak & Dagger.

    Η σειρά ακολουθεί δύο εφήβους, την Tandy Bowen και τον Tyrone Johnson που έχουν την ιδιαιτερότητα να έχουν εντελώς αντίθετες δυνάμεις, εκείνος του σκότους και εκείνη του φωτός, όμως αυτό δε τους εμποδίζει να ερωτευτούν.

    Δημιουργός της σειράς είναι ο Joe Pokaski (Underground) με τους νεαρούς Aubrey Joseph (Run All Night) και Olivia Holt (The Standoff) να έχουν επιλεγεί για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
    Το Cloak & Dagger αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το χειμώνα του 2018 στο κανάλι Freeform, το πιο γνωστό ως πρώην ABC Family.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές για το Cloak & Dagger, τη νέα οικογενειακή σειρά της Marvel! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top