F Έρχεται τρελή παρωδία των Star Wars από τους δημιουργούς του Scary Movie! - FilmBoy Έρχεται τρελή παρωδία των Star Wars από τους δημιουργούς του Scary Movie! - FilmBoy
  • Latest News

    Έρχεται τρελή παρωδία των Star Wars από τους δημιουργούς του Scary Movie!


    Στην αυγή της νέας χιλιετίας, μια ομάδα σεναριογράφων μας έδωσε το ξεκαρδιστικά γελοίο Scary Movie, μια ταινία που δημιούργησε ελπίδες ότι θα αποτελέσει την απαρχή της ανάστασης των spoof movies, κάτι που συνέβη αλλά όχι όπως το περιμέναμε, αφού το είδος έδωσε πολλά νέα “προϊόντα”, όμως το ένα ήταν χειρότερο από το άλλο.

    Τα περισσότερα απ’ αυτά ήταν από τα χέρια των ίδιων των δημιουργών του Scary Movie με το ένα δίδυμο Shawn και Marlon Wayans να μας δίνει τα White Chicks (με μία από τις 10 πιο Εξωφρενικές Κινηματογραφικές Σκηνές στο WC!), A Haunted House και Fifty Shades of Black, και το άλλο, τους Jason Friedberg και Aaron Seltzer να είναι πιο παραγωγικοί με τα Date Movie, Epic Movie, Disaster Movie, Meet the Spartans και αρκετά ακόμα, μέχρι που τα τελευταία χρόνια τα περισσότερα απ’ αυτά κατέληγαν απευθείας σε dvd.

    Έχοντας ήδη σε διαδικασία γυρισμάτων μια παρωδία για τα Taken με τίτλο Who the F#@K Took My Daughter?, το δίδυμο Friedberg & Seltzer μεγαλοπιάνεται αφού ετοιμάζει μια παρωδία για τα Star Wars με τίτλο ... (κρατηθείτε), Star Worlds: Episode XXXIVE=MC2: The Force Awakens The Last Jedi Who Went Rogue.

    Έχοντας να ανταγωνιστούν την αντίστοιχη κλασσική παρωδία του τεράστιου Mel Brooks, Spaceball, προφανώς η αποστολή τους είναι πολύ δύσκολη, όμως αν κρίνουμε από το παρελθόν τους, ούτε που τους νοιάζει.
    Τα γυρίσματα του Star Worlds αναμένονται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Έρχεται τρελή παρωδία των Star Wars από τους δημιουργούς του Scary Movie! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top