F Diary of the Wimpy Kid: The Long Haul trailer: Η τέταρτη ταινία της σειράς ...πάει ταξίδι - FilmBoy Diary of the Wimpy Kid: The Long Haul trailer: Η τέταρτη ταινία της σειράς ...πάει ταξίδι - FilmBoy
  • Latest News

    Diary of the Wimpy Kid: The Long Haul trailer: Η τέταρτη ταινία της σειράς ...πάει ταξίδι


    Η Fox τη βρήκε την άκρη με το Wimpy Kid franchise, μια σειρά ταινιών που κανείς δεν περίμενε να γίνει must στα στέκια (;) των προεφήβων (…στους παιδικούς σταθμούς δηλαδή;).
    Καμία ταινία δεν ξέφυγε από τη μετριότητα, παρόλα αυτά τα αμερικανάκια δείχνουν να της δίνουν μια τεράστια δυναμική στις αίθουσες.

    Το Diary of the Wimpy Kid: The Long Haul είναι η τέταρτη ταινία της κινηματογραφικής προσαρμογής των βιβλίων του Jeff Kinney, με την οικογένεια του μικρού Greg να ‘υποχρεώνεται’ σε ένα road trip.

    Ο νεαρός ηθοποιός Jason Drucker παίζει τον Greg, ο οποίος πείθει την οικογένειά του να κάνει ένα μεγάλο οδικό ταξίδι για να παρευρεθούν στα 90α γενέθλια της γιαγιάς του …αλλά αυτό είναι το πρόσχημα.
    Στη πραγματικότητα, αυτό που θέλει είναι να πεταχτεί στο γειτονικό συνέδριο video games.

    To cast περιλαμβάνει και τους Alicia Silverstone, Tom Everett Scott, Charlie Wright και Owen Asztalos, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο David Bowers που είχε κάνει και τα δύο προηγούμενα (Rodrick Rules και Dog Days).
    Μακάρι να έλεγα ότι το trailer που θα δείτε παρακάτω …έχει πλάκα.
    Αντίθετα, κρίνοντας μόνο από αυτό, ίσως να είναι καιρός να το σταματήσουν…
    Στις αμερικάνικες αίθουσες από 19 Μαίου.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Diary of the Wimpy Kid: The Long Haul trailer: Η τέταρτη ταινία της σειράς ...πάει ταξίδι Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top