F Και επίσημα, σκηνοθέτης του The Batman είναι ο… - FilmBoy Και επίσημα, σκηνοθέτης του The Batman είναι ο… - FilmBoy
  • Latest News

    Και επίσημα, σκηνοθέτης του The Batman είναι ο…


    Λίγες εβδομάδες έχουν περάσει από τη στιγμή που ο Ben Affleck πέταξε τη βόμβα για την αποχώρησή του από το The Batman ως σκηνοθέτης, αναζητώντας αντικαταστάτη.

    Σχεδόν αμέσως κάποια ονόματα βγήκαν στη δημοσιότητα, ανάμεσα στα οποία και εκείνο του Matt Reeves, σκηνοθέτη των Cloverfield, Let Me In και Dawn of the Planet of the Apes

    Παρότι ο ίδιος ο Reeves επιβεβαίωσε ότι όντως βρίσκεται σε συζητήσεις, λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα, μια πηγή από τη Warner Bros. διέρρευσε ότι οι διαπραγματεύσεις κατέρρευσαν.

    Και ενώ τον είχαμε ξεγράψει και ψάχναμε τον επόμενο, έρχεται σήμερα η ξαφνική επίσημη ανακοίνωση ότι ο Matt Reeves εν τέλει συμφώνησε και αναλαμβάνει τα σκηνοθετικά ηνία του The Batman!


    Αγαπάω την ιστορία του Batman από τότε που ήμουν παιδί. Είναι ένας τόσο εικονικός και συναρπαστικός χαρακτήρας, που αντηχεί βαθιά μέσα μου. Νοιώθω απίστευτη τιμή και ενθουσιασμό που θα συνεργαστώ με την Warner Bros για να φέρω μια νέα επική και συναισθηματική εκδοχή του Σκοτεινού Ιππότη στη μεγάλη οθόνη”, 


    Αυτή ήταν η πρώτη δήλωση του νέου σκηνοθέτη, ενώ ούτε ο Ben Affleck έχασε χρόνο να τον υποδεχτεί αναρτώντας στο λογαριασμό του το παρακάτω tweet:



    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Και επίσημα, σκηνοθέτης του The Batman είναι ο… Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top