F Santa Clarita Diet trailer: Η Drew Barrymore γίνεται ζόμπι στη νέα κωμική σειρά του Netflix! - FilmBoy Santa Clarita Diet trailer: Η Drew Barrymore γίνεται ζόμπι στη νέα κωμική σειρά του Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    Santa Clarita Diet trailer: Η Drew Barrymore γίνεται ζόμπι στη νέα κωμική σειρά του Netflix!


    Το Netflix συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά, με την κυκλοφορία του trailer μιας νέας κωμικής σειράς που ξεκινάει τον επόμενο μήνα.
    Η σειρά λέγεται Santa Clarita Diet και πρωταγωνιστούν η Drew Barrymore και ο Timothy Olyphant.
    Και αν νομίζετε ότι μιλάμε για μια απλή κωμωδία από τις δεκάδες που κυκλοφορούν εκεί έξω, ή από αυτές τις γλυκανάλατες κομεντί που έχουμε συνηθίσει την Barrymore …think again.

    Στην κωμική αυτή σειρά, η Drew Barrymore είναι μια …κανονική γυναίκα που ζει στα προάστια, η οποία πεθαίνει και με κάποιο ανεξήγητο τρόπο διατηρείται στη ζωή, αλλά με μια μεγάλη αλλαγή: είναι πεινασμένη για σάρκα!
    Ναι, γίνεται ζόμπι αλλά ‘…δεν μας αρέσει αυτή η λέξη’, όπως ακούγεται στο trailer. 

    Όπως κάθε αφοσιωμένος σύζυγος, ο Joel (Timothy Olyphant) αποφασίζει να την βοηθήσει να ικανοποιήσει τη δίψα της, με την έφηβη κόρη της Abby (Liv Hewson) να συμφωνεί απόλυτα.

    Το trailer δείχνει μια δροσερή ματιά στη ζόμπι θεματική, και ομολογώ πως η Barrymore κλέβει τη παράσταση ως ζόμπι (…δεν περίμενα ποτέ ότι θα έλεγα κάτι τέτοιο!).

    Το Santa Clarita Diet ξεκινά στο Netflix στις 3 Φεβρουαρίου και …δε χάνεται.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Santa Clarita Diet trailer: Η Drew Barrymore γίνεται ζόμπι στη νέα κωμική σειρά του Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top