F I Don’t Feel At Home In This World Anymore trailer: Η Melanie Lynskey στην κωμωδία του φετινού Sundance! - FilmBoy I Don’t Feel At Home In This World Anymore trailer: Η Melanie Lynskey στην κωμωδία του φετινού Sundance! - FilmBoy
  • Latest News

    I Don’t Feel At Home In This World Anymore trailer: Η Melanie Lynskey στην κωμωδία του φετινού Sundance!


    Το όνομα Macon Blair ίσως δεν σας λέει και πολλά, ωστόσο έχει παίξει σε γνωστές και καλές παραγωγές, όπως το Green Room και το Blue Ruin, και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς στο ανεξάρτητο κύκλωμα.

    Λαμβάνοντας υπόψη το έργο του πίσω από τις κάμερες (στο σενάριο και την παραγωγή), φαινόταν σίγουρο ότι θα στρεφόταν γρήγορα και στη σκηνοθεσία.
    Το ντεμπούτο του λοιπόν είναι το I Don’t Feel At Home In This World Anymore (απίστευτος τίτλος!), μια πολύπλοκη και ανθρώπινη ιστορία που θα δούμε στο Sundance την επόμενη βδομάδα.

    Η Ruth (η αγαπημένη μου Melanie Lynskey) είναι μια βοηθός νοσηλεύτρια που πάσχει από κρίση υπαρξιακής απόγνωσης. 
    Πώς λέμε ‘…έχει τα υπαρξιακά της’;

    Αλλά όταν το σπίτι της παραβιάζεται από διαρρήκτες, η Ruth θα ανακαλύψει έναν ανανεωτικό νέο σκοπό στη ζωή της, να εντοπίσει τους κλέφτες.
    Βοηθούμενη από τον αντιπαθητικό και πολεμοχαρή γείτονά της, τον Tony (Elijah Wood), θα βρεθεί σε επικίνδυνα νερά, μπροστά στους εκφυλισμένους εγκληματίες.

    Εγώ χαίρομαι απλά να βλέπω τη Lynskey σε οτιδήποτε, και είναι υπέροχο που έρχεται περισσότερο στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια στον ανεξάρτητο κινηματογράφο και την τηλεόραση, ειδικά σε γνήσιους ευάλωτους γυναικείους χαρακτήρες που δεν περιστρέφονται στις σχέσεις ή στη μητρότητα, κάτι που λείπει γενικά από το αμερικάνικο σινεμά. 

    Το I Don’t Feel At Home In This World Anymore είναι μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του Sundance και θα βγει στο Netflix στις 27 Φεβρουαρίου.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: I Don’t Feel At Home In This World Anymore trailer: Η Melanie Lynskey στην κωμωδία του φετινού Sundance! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top