F Spectral trailer: Αόρατοι sci-fi εχθροί στην νέα πολεμική περιπέτεια του Netflix - FilmBoy Spectral trailer: Αόρατοι sci-fi εχθροί στην νέα πολεμική περιπέτεια του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Spectral trailer: Αόρατοι sci-fi εχθροί στην νέα πολεμική περιπέτεια του Netflix


    Με τις mid-budget παραγωγές να βρίσκονται σε κρίση εδώ και χρόνια, το Netflix μοιάζει ως σανίδα σωτηρίας για ταινίες των οποίων η έξοδο στις αίθουσες θα αποδεικνυόταν ιδιαίτερα κοστοβόρα. 

    Η διαδικτυακή πλατφόρμα λοιπόν, μετά τα The Siege of Jadotville και True Memoirs of an International Assassin που προστέθηκαν πρόσφατα στη streaming ταινιοθήκη της, τώρα μας παρουσιάζει το Spectral.

    Κάπου σε ένα πεδίο μάχης της Ανατολικής Ευρώπης, μια μονάδα που εισβάλει σε ένα κτήριο εξολοθρεύεται από μια άγνωστη δύναμη. 
    Ένας ειδικός μαζί με την ομάδα του καλείται στη περιοχή για να την ερευνήσει και να τη καταστρέψει, όμως έρχεται αντιμέτωπος με κάτι πρωτόγνωρο.

    Το Spectral είναι μια sci-fi πολεμική περιπέτεια που μας θυμίζει κάτι από Black Hawk Down, Battle: Los Angeles και λίγο από Darkest Hour

    Το πρωτότυπο σενάριο των John Gatins (Real Steel), George Nolfi (The Adjustment Bureau), Jamie Moss (Street Kings) και Ian Fried αγοράστηκε αρχικά από τις Legendary Pictures και Universal Pictures με το δίδυμο Joachim Rønning & Espen Sandberg (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) να έχει αναλάβει τα ηνία, όμως τα σχέδια άλλαξαν.
    Στη σκηνοθετική καρέκλα έκατσε τελικά ο γνωστός σκηνοθέτης διαφημιστικών σποτ αλλά πρωτοεμφανιζόμενος κινηματογραφικά Nic Mathieu και η διανομή πέρασε στα χέρια του Netflix.

    Πρωταγωνιστούν οι James Badge Dale, Max Martini, Emily Mortimer, Ryan Robbins και Bruce Greenwood.
    Το Spectral θα γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως στις 9 Δεκεμβρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Spectral trailer: Αόρατοι sci-fi εχθροί στην νέα πολεμική περιπέτεια του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top