F Το Metropolis γίνεται σειρά από τον δημιουργό του Mr. Robot! - FilmBoy Το Metropolis γίνεται σειρά από τον δημιουργό του Mr. Robot! - FilmBoy
  • Latest News

    Το Metropolis γίνεται σειρά από τον δημιουργό του Mr. Robot!


    Με τη διάρκεια του Mr. Robot να είναι εξ αρχής προκαθορισμένη στις 4 με 5 σεζόν, ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς, Sam Esmail ήδη ετοιμάζει το επόμενό του βήμα, στοχεύοντας ακόμα ψηλότερα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood Reporter, ο Esmail έχει στα σκαριά τη τηλεοπτική διασκευή της θρυλικής ταινίας Metropolis του Fritz Lang

    Το γερμανικό αριστούργημα παραγωγής 1927 μας ταξίδευε στο - πολύ μακρινό τότε - 2026, σε μια φουτουριστική αστική δυστοπία, όπου ακολουθούμε την ιστορία του Freder, του πλούσιου γιου του κυβερνήτη της πόλης και της Maria, μια φτωχής εργάτριας, να προσπαθούν να εξαλείψουν το χάσμα που χωρίζει την πόλη τους.

    Το project βρίσκεται ακόμα στα πολύ πρώιμα στάδια, με τη σειρά, αντίθετα με το Mr. Robot να μην είναι ένα one-man-show αλλά ήδη να αναζητείται το writer’s room που θα το αναλάβει.
    Σύμφωνα με το πλάνο, η σειρά θα έχει περιορισμένο αριθμό επεισοδίων, το κόστος του καθενός αναμένεται να φτάσει τα 10 εκατομμύρια δολάρια!

    Το Metropolis έχει ήδη πλασαριστεί σε διάφορα κανάλια αναζητώντας στέγη, ενώ και κάποιοι ηθοποιοί από τα υψηλότερα ράφια έχουν ήδη προσεγγισθεί.
    Στη καλύτερη των περιπτώσεων, τη σειρά θα δούμε σε περίπου δύο με τρία χρόνια.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Metropolis γίνεται σειρά από τον δημιουργό του Mr. Robot! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top