F How To Be a Latin Lover trailer: Το Hollywood δε λοιδορεί μόνο τους Έλληνες στις ταινίες του - FilmBoy How To Be a Latin Lover trailer: Το Hollywood δε λοιδορεί μόνο τους Έλληνες στις ταινίες του - FilmBoy
  • Latest News

    How To Be a Latin Lover trailer: Το Hollywood δε λοιδορεί μόνο τους Έλληνες στις ταινίες του


    Τελικά το Hollywood αρέσκεται στο να κοροϊδεύει τη κουλτούρα των άλλων λαών και να τους τοποθετεί ταμπέλες, ειδικά ακόμα κι όταν ζει μαζί τους.
    Μετά το δούλεμα που φάγαμε ως λαός στο Big Fat Greek Wedding, σειρά παίρνουν οι Λατίνοι με το How To Be a Latin Lover, πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Ken Marino (nice start…).

    Στην κωμωδία (με το εντυπωσιακό cast), ο Eugenio Derbez (ίσως τον πετύχατε στο Girl in Progress πριν κάποια χρόνια) πρωταγωνιστεί ως ο Λατίνος εραστής του τίτλου, ο οποίος ξόδεψε τον περισσότερο χρόνο της ζωής του με το να τον ερωτεύονται πλούσιες γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά καταλήγει να ζήσει με την αδερφή του (Salma Hayek) η οποία θα προσπαθήσει …με τη μέθοδο ‘Τζανετάκος’, όπως φαίνεται στο trailer, να τον στρώσει.

    Ενώ ζει μαζί της, θα δεθεί με τον nerdy γιο της, Hugo, που υποδύεται ο Raphael Alejandro
    Το υπόλοιπο cast περιλαμβάνει τη Kristen Bell, τη Raquel Welch, τον Rob Lowe, τον Michael Cera, τον Rob Corddry και άλλους.

    Το How To Be a Latin Lover θα βγει στις ΗΠΑ στις 28 Απριλίου 2017, και το trailer έχει κάποιες καλές στιγμές.
    Φαντάζομαι, θα τρέξουν όλοι οι Λατίνοι να το δουν, όπως κάναμε αντίστοιχα κι εμείς;

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: How To Be a Latin Lover trailer: Το Hollywood δε λοιδορεί μόνο τους Έλληνες στις ταινίες του Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top