F War on Everyone trailer: Κι άλλοι κακοί μπάτσοι στο Hollywood - FilmBoy War on Everyone trailer: Κι άλλοι κακοί μπάτσοι στο Hollywood - FilmBoy
  • Latest News

    War on Everyone trailer: Κι άλλοι κακοί μπάτσοι στο Hollywood


    Οι Michael Pena και Alexander Skarsgard δεν ήταν και πολύ απασχολημένοι το 2016, ούτε είχαν και κάποια επιτυχία στις ταινίες τους (Zoolander 2 ο δεύτερος, ενώ τον πρώτο θα τον δούμε σύντομα στο Collateral Beauty).

    Τη νέα χρονιά θα την ξεκινήσουν με την μαύρη κωμωδία War on Everyone του John Michael McDonagh (του πολύ καλού The Guard), στην οποία υποδύονται ένα ζευγάρι αστυνομικών που εργάζονται στο Νέο Μεξικό.
    Οι δυο τους είναι το ακριβώς αντίθετο του good guys, σε σημείο που και οι ίδιοι οι παράνομοι αιφνιδιάζονται με την σκληρότητά τους.

    Όταν θα γνωριστούν με τον μάνατζερ ενός strip club (Caleb Landry Jones) και τον σκοτεινό και βρώμικο αφεντικό του (Theo James), συνειδητοποιούν ότι μπορεί να έχουν μπλέξει περισσότερο από ότι συνήθως.
    Παίζει ακόμη η Tessa Thompson του Creed.

    Το War on Everyone μπορεί να μοιάζει με το The Nice Guys, αλλά οι πρώτες κριτικές μιλάνε για κάτι πιο σκοτεινό και βίαιο, αν και μιλάμε πάντα για κωμωδία.

    Η ταινία θα βγει στο DirecTV των ΗΠΑ στις 5 Ιανουαρίου 2017 αλλά θα βγει και στους κινηματογράφους αργότερα, στις 3 Φεβρουαρίου 2017.
    Δείτε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: War on Everyone trailer: Κι άλλοι κακοί μπάτσοι στο Hollywood Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top