F Everybody Loves Somebody trailer: Ο πρώην επιστρέφει ...τη λάθος στιγμή! - FilmBoy Everybody Loves Somebody trailer: Ο πρώην επιστρέφει ...τη λάθος στιγμή! - FilmBoy
  • Latest News

    Everybody Loves Somebody trailer: Ο πρώην επιστρέφει ...τη λάθος στιγμή!


    Η αλήθεια είναι ότι διαβάζοντας τον τίτλο, το μυαλό μου πήγε στο τραγούδι του Dean Martin
    Ίσως φταίει το εορταστικό κλίμα, που κάθε χρόνο με στέλνει πίσω στην υπέροχη χρυσή εποχή του Hollywood.

    Τέλος πάντων, το Everybody Loves Somebody είναι μια ανεξάρτητη ρομαντική κωμωδία από την Μεξικάνα σκηνοθέτιδα Catalina Aguilar Mastretta, και μιλάει για έναν μεγάλο γάμο στο Μεξικό. 

    Η επίσης Μεξικανή ηθοποιός Karla Souza (ίσως τη θυμάστε στο From Prada To Nada …και μοιάζει πολύ στην Amanda Peet), πρωταγωνιστεί ως Clara Barron, μια γυναίκα με προβληματική συναισθηματική ζωή.

    Στην επιφάνεια, η νεαρή και όμορφη Clara φαίνεται να έχει τα πάντα - μια σπουδαία δουλειά ως Μαία-Γυναικολόγος, ένα μεγάλο σπίτι στο Λος Άντζελες και μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια στο Μεξικό.
    Το μόνο πράγμα που φαίνεται να μην έχει γνωρίσει στη ζωή της είναι η αγάπη.

    Πιεσμένη από την οικογένεια της, η Clara ζητά από έναν συνάδελφο να παραστήσει τον γκόμενο σε ένα εορταστικό διήμερο στο πατρικό της σπίτι, όταν με μεγάλη της έκπληξη θα συναντήσει εκεί τον πρώην φίλο της (και αγαπημένο της οικογένειάς της), ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τη ζωή της εντελώς. 

    Το Everybody Loves Somebody είναι εξ ολοκλήρου Μεξικάνικη παραγωγή, είναι αγγλόφωνη αλλά έχει και Μεξικάνικους διαλόγους, και θα βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 17 Φεβρουαρίου 2017.
    Το trailer φαίνεται καλό.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Everybody Loves Somebody trailer: Ο πρώην επιστρέφει ...τη λάθος στιγμή! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top