F Καλά Χριστούγεννα με το FilmBoy! - FilmBoy Καλά Χριστούγεννα με το FilmBoy! - FilmBoy
  • Latest News

    Καλά Χριστούγεννα με το FilmBoy!


    Σε αυτά τα υπέροχα 7 χρόνια ζωής του FilmBoy έχουμε καταστήσει σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι τα Χριστούγεννα είναι οι αγαπημένες μας μέρες.
    Και μέσα σε αυτή την ευτυχία μας, εγώ και οι συντάκτες που πέρασαν από το αγαπημένο μας site έχουν εμπνευστεί μερικά από τα πιο επιτυχημένα και fan-to-read αφιερώματα για τις Χριστουγεννιάτικες ταινίες.  

    Σήμερα λοιπόν, η μέρα είναι αφιερωμένη σε αυτούς και σε όλους τους πιστούς αναγνώστες που αγαπούν το σινεμά …και τα Χριστούγεννα.
    Σήμερα, όλα τα θέματά του FilmBoy είναι αφιερώματα / λίστες Χριστουγεννιάτικων ταινιών …ή τουλάχιστον ταινίες που έχουν την αύρα των Χριστουγέννων.

    Από το ολόφρεσκο αφιέρωμα του Αλέξανδρου Κυριαζή και τις 10+1 Χριστουγεννιάτικες ταινίες ...που δεν θα σου δείξουν ποτέ τα κανάλια μας, μέχρι τις 15 ταινίες που αξίζει να δεις μέσα στις γιορτές και τις 8 Εναλλακτικές Χριστουγεννιάτικες ταινίες του Κώστα Τσώκου, τα 10+1 Christmas Songs του Νάσου Κυριακίδη, τις ταινίες που βλέπουμε κάθε Χριστούγεννα από τα κανάλια μας του Αργύρη Σταματόπουλου και τις 10 Καλύτερες Χριστουγεννιάτικες Σκηνές στο σινεμά και τις 10 Καλύτερες Χριστουγεννιάτικες ταινίες τρόμου από εμένα. 

    Ο απόλυτος οδηγός των εορτών, για καλά κινηματογραφικά Χριστούγεννα.

    Καλές γιορτές σε όλους σας και να αγαπήσουμε ξανά το σινεμά.

    Κωνσταντίνος Χατζηπαπάς.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Καλά Χριστούγεννα με το FilmBoy! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top