F Travelers trailer: Ταξιδευτές στο χρόνο από το Netflix - FilmBoy Travelers trailer: Ταξιδευτές στο χρόνο από το Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Travelers trailer: Ταξιδευτές στο χρόνο από το Netflix


    Την περασμένη εβδομάδα είδαμε την παρουσίαση της νέας sci-fi σειράς του Netflix, με τον παράξενο τίτλο The OA.
    Σήμερα, η ίδια πλατφόρμα έβγαλε στη κυκλοφορία το επίσημο trailer μιας άλλης sci-fi σειράς, η οποία όμως μόλις τελείωσε στο Showcase του Καναδά και ξεκινάει στο Netflix αύριο.

    Η σειρά λέγεται Travelers, αφορά βεβαίως ταξιδευτές στο χρόνο και είναι γραμμένη από τον δημιουργό των σειρών Stargate, Brad Wright

    Η ιστορία ακολουθεί τον ειδικό πράκτορα Grant MacLaren (Eric McCormack), ο οποίος ηγείται μιας ομάδας από τους τελευταίους επιζήσαντες ανθρώπους και όλοι μαζί ταξιδεύουν στο μέλλον προσπαθώντας να αποτρέψουν την καταστροφή του κόσμου. 

    Ωστόσο, αυτοί οι time travellers δεν μετακινούνται στο χρόνο με τις συμβατικές μεθόδους που έχουμε συνηθίσει στις ταινίες.
    Για την ακρίβεια, δεν μετακινούνται οι ίδιοι, αλλά στέλνουν το υποσυνείδητό τους στο χρόνο και χρησιμοποιούν τυχαίους ανθρώπους ως ξενιστές τους. 

    Οι πράκτορες που σώζουν τον κόσμο είναι ο David (Patrick Gilmore), η Marcy (MacKenzie Porter), η Carly (Nesta Marlee Cooper), ο Phillip (Reilly Dolman) και ο πιτσιρικάς Trevor (Jared Abrahamson).
    Σας ενδιαφέρει;


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Travelers trailer: Ταξιδευτές στο χρόνο από το Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top