F TV Series Νews: Το νέο cast στο Fargo, το τέλος του Bloodline και η Kathy Bates που πουλάει κάνναβη στο Netflix - FilmBoy TV Series Νews: Το νέο cast στο Fargo, το τέλος του Bloodline και η Kathy Bates που πουλάει κάνναβη στο Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    TV Series Νews: Το νέο cast στο Fargo, το τέλος του Bloodline και η Kathy Bates που πουλάει κάνναβη στο Netflix


    - Το νέο cast της 3ης σεζόν του Fargo
    - Τελευταία σεζόν για το Bloodline
    - Η Kathy Bates πουλάει κάνναβη στο Disjointed

    Πυρετωδώς ετοιμάζει τη τρίτη σεζόν του Fargo ο Noah Hawley, με τους Carrie Coon (The Leftovers), Ewan McGregor (Our Kind of Traitor), Scoot McNairy (Batman vs. Superman: Dawn of Justice) και Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane) να είναι τα πρώτα μέλη του νέου cast.



    Γλυκόπικρα τα νέα για τους φίλους της σειράς του Netflix, Bloodline, με το κανάλι να ανακοινώνει την ανανέωσή για της για μία ακόμη σεζόν 10 επεισοδίων, η οποία όμως θα είναι και η τελευταία. 
    Τα τελευταία επεισόδια θα γίνουν διαθέσιμα το Μάιο του 2017.



    Στη ...χασικλο-κωμική σειρά του Netflix, Disjointed θα δούμε τη μεγάλη Kathy Bates, στο ρόλο μιας ιδιοκτήτριας καταστήματος που πουλάει κάνναβη!

    Δημιουργός της, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Chuck Lorre (Mom, The Big Bang Theory, Two and a Half Men).

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TV Series Νews: Το νέο cast στο Fargo, το τέλος του Bloodline και η Kathy Bates που πουλάει κάνναβη στο Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top