F I, Daniel Blake trailer: Ο Χρυσός Φοίνικας του Ken Loach ...και οι συντάξεις στη Βρετανία - FilmBoy I, Daniel Blake trailer: Ο Χρυσός Φοίνικας του Ken Loach ...και οι συντάξεις στη Βρετανία - FilmBoy
  • Latest News

    I, Daniel Blake trailer: Ο Χρυσός Φοίνικας του Ken Loach ...και οι συντάξεις στη Βρετανία


    Ένα υπέροχο trailer κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και θα πρέπει να αφήσετε ό,τι κάνετε για να το παρακολουθήσετε.
    Πρόκειται για το επίσημο trailer της αμερικανικής διανομής για το I, Daniel Blake του Ken Loach, την φετινή νικήτρια ταινία στις Κάννες (Χρυσός Φοίνικας) το Μάιο.

    Πρωταγωνιστεί ο Dave Johns ως Daniel Blake, ένας γεράκος που ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο και που πρέπει να καταθέσει τα χαρτιά του για να πάρει σύνταξη, αφού έχει χάσει τη δουλειά του. 

    Γίνεται φίλος με την γειτόνισσά του Katie (Hayley Squires), μια ανύπαντρη μητέρα με εξίσου μεγάλα προβλήματα με την κοινωνία και το κράτος.

    Πέρα από τη νίκη του στις Κάννες, το Εγώ, ο Ντάνιελ Μπλέικ (ο ελληνικός τίτλος με τον οποίο θα βγει στην Ελλάδα το Νοέμβριο) αναπτύσσει όλο και περισσότερο θετικό buzz με το χρόνο, καθώς είναι μία από τις πιο συναισθηματικές και προκλητικές ματιές στην αφόρητη γραφειοκρατία της Βρετανίας.
    …Ναι, υπάρχουν και χειρότερα από την Ελλάδα.

    Δείτε το trailer και τα λέμε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: I, Daniel Blake trailer: Ο Χρυσός Φοίνικας του Ken Loach ...και οι συντάξεις στη Βρετανία Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top