F Ετοιμάζεται το νέο Blade ...το είπε η Kate Beckinsale! - FilmBoy Ετοιμάζεται το νέο Blade ...το είπε η Kate Beckinsale! - FilmBoy
  • Latest News

    Ετοιμάζεται το νέο Blade ...το είπε η Kate Beckinsale!


    Μέσα στα δώδεκα χρόνια που μεσολάβησαν από το Blade: Trinity μέχρι σήμερα, πολλές ήταν οι φορές που συζητήθηκε η πιθανότητα επαναφορά τους δημοφιλούς ήρωα, είτε ως ένα Blade 4 με τον Wesley Snipes να επιστρέφει στο ρόλο, είτε ως spin-off με κεντρική ηρωίδα την Fallon Grey, είτε ακόμα και ως τηλεοπτική σειρά.

    Όταν πριν περίπου τριάμιση χρόνια, τα δικαιώματα του ήρωα επέστρεψαν στη μαμά Marvel, οι φήμες φούντωσαν για μία ακόμη φορά αλλά χωρίς να βγαίνει καμία ουσιαστική είδηση.

    Και να σου, που αυτή ήρθε από τα πιο αναπάντεχα χείλη, εκείνα της Kate Beckinsale, η οποία παρότι δεν έχει καμία σχέση με το franchise, βρέθηκε στη New York Comic-Con για να προωθήσει τη ταινίας της Underworld: Blood Wars, και σε ερώτηση αν συζητήθηκε ένα πιθανό crossover με τον Blade, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι υπήρχε σαν ιδέα, αλλά δεν προχώρησε γιατί ετοιμάζεται ήδη κάτι καινούριο για τον Blade!

    Επίσημη αντίδραση από την Marvel φυσικά δεν υπήρχε, όμως τουλάχιστον γνωρίζουμε πια ότι αργά ή γρήγορα, ο Daywalker θα επιστρέψει.
    Μέχρι τότε, θυμηθείτε μια από τις Σκηνές που Αγαπήσαμε, από το Blade του 1998.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ετοιμάζεται το νέο Blade ...το είπε η Kate Beckinsale! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top