F Το sequel του Sicario έρχεται με Ιταλό σκηνοθέτη και ...χωρίς την Emily Blunt! - FilmBoy Το sequel του Sicario έρχεται με Ιταλό σκηνοθέτη και ...χωρίς την Emily Blunt! - FilmBoy
  • Latest News

    Το sequel του Sicario έρχεται με Ιταλό σκηνοθέτη και ...χωρίς την Emily Blunt!


    Είχε όλα (σχεδόν) τα φόντα να είναι μια εξαιρετική ταινία - ένα εκπληκτικό πρωταγωνιστικό δίδυμο, έναν ταλαντούχο σκηνοθέτη και έναν θρύλο στη καρέκλα του διευθυντή φωτογραφίας. 

    Το μοναδικό ερωτηματικό ήταν κατά πόσο θα μπορούσε να ανταποκριθεί των υψηλών προσδοκιών και το σενάριο του πρωτοεμφανιζόμενου Taylor Sheridan. Ευτυχώς για όλους μας, αυτό αποδείχτηκε εξίσου καλό, με το Sicario να συμπεριλαμβάνεται από πολλούς στις κορυφαίες ταινίες της περσινής χρονιάς, κατακτώντας και τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ.

    Παρά τις εξαιρετικές κριτικές, εμπορικά τα πήγε μέτρια, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει μονάχα 84 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ποσό που υπερκαλύπτει μεν το budget των 30 εκατομμυρίων, όμως σε καμιά περίπτωση δεν είναι νούμερο που προκαλεί τον ενθουσιασμό. 

    Λίγο η μέτρια εμπορική πορεία, λίγο το γεγονός ότι δεν ανήκει στο είδος των ταινιών που πρέπει ντε και καλά να έχουν και συνέχεια, πιστεύαμε ότι τελειώσαμε με την ιστορία, με την είδηση ότι Lionsgate έδωσε το πράσινο φως για ένα sequel να προκαλεί μια μικρή έκπληξη,

    Η νέα ταινία θα έχει τίτλο Soldado, το σενάριο γράφει και πάλι ο Taylor Sheridan, ενώ ο Denis Villeneuve που είναι πια απασχολημένος με το Blade Runner 2, παραδίδει τα ηνία της σκηνοθεσίας στον Ιταλό Stefano Sollima (Suburra, ACAB). 

    Η ιστορία του θα επικεντρώνεται στον χαρακτήρα που υποδύεται ο Benicio del Toro, με τον Josh Brolin να επιστρέφει στο ρόλο του σκιώδη πράκτορα του FBI, κάτι που δε συμβεί με την Emily Blunt, η οποία δε θα συμμετέχει αλλά δεν αποκλείεται να τη ξαναδούμε στο μέλλον.

    Ναι, καλά διαβάσατε, στο μέλλον, αφού τόσο ο Sheridan όσο και ο Sollima επιβεβαίωσαν τα σχέδια και για μια τρίτη ταινία, ξεκαθαρίζοντας ότι δε θα πρόκειται για κλασσική τριλογία αλλά για τρεις ανεξάρτητες ιστορίες τοποθετημένες στον ίδιο κόσμο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το sequel του Sicario έρχεται με Ιταλό σκηνοθέτη και ...χωρίς την Emily Blunt! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top