F Φαντάσματα στοιχειώνουν την Hellen Mirren στη νέα της ταινία Winchester. - FilmBoy Φαντάσματα στοιχειώνουν την Hellen Mirren στη νέα της ταινία Winchester. - FilmBoy
  • Latest News

    Φαντάσματα στοιχειώνουν την Hellen Mirren στη νέα της ταινία Winchester.


    Στο παραφυσικό θρίλερ Winchester συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει η Hellen Mirren.
    Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Sarah Winchester, συζύγου και κληρονόμου του William Winchester, κατασκευαστή των διάσημων ομώνυμων όπλων.

    Σύμφωνα με τον αμφιλεγόμενο θρύλο, όταν το 1881 πέθαναν ξαφνικά ο σύζυγος και το παιδί της, η Sarah πείστηκε ότι είναι καταραμένη και στοιχειωμένη από τα πνεύματα όσων σκοτώθηκαν από τα όπλα που έφτιαχνε ο άνδρας της. 

    Μετά από τις συμβουλές ενός μέντιουμ, η Sarah άφησε το σπίτι της στο Connecticut και μετακόμισε στο San Jose της California όπου ξεκίνησε να χτίζει μια έπαυλη. 

    Σύμφωνα με το μέντιουμ, ο μόνος τρόπος για να ηρεμήσει τα πνεύματα ήταν να χτίζει συνεχώς αυτό το σπίτι, προσθέτοντας νέους χώρους, όπως και έκανε μέχρι το θάνατό της το 1922. 

    Το θρυλικό Winchester Mystery House βρίσκεται ακόμα εκεί και θεωρείται ένα από τα πιο στοιχειωμένα σπίτια της Αμερικής, αλλά ταυτόχρονα και ένα αρχιτεκτονικό επίτευγμα.

    Η κινηματογραφική μεταφορά της ιστορίας ανακοινώθηκε το μακρινό 2012, αλλά τώρα φαίνεται ότι μπήκε επιτέλους στο σωστό δρόμο, με τους αδερφούς Michael και Peter Spierig (Predestination) να αναλαμβάνουν το σενάριο και τη σκηνοθεσία.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Φαντάσματα στοιχειώνουν την Hellen Mirren στη νέα της ταινία Winchester. Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top