F Έτοιμο το post apocalyptic Future World του James Franco με τη Milla Jovovich - FilmBoy Έτοιμο το post apocalyptic Future World του James Franco με τη Milla Jovovich - FilmBoy
  • Latest News

    Έτοιμο το post apocalyptic Future World του James Franco με τη Milla Jovovich


    Η πολυπραγμοσύνη του James Franco είναι κάτι παραπάνω από εξόφθαλμη τα τελευταία τρία τέσσερα χρόνια, με τον ηθοποιό να ερμηνεύει, να γράφει και να σκηνοθετεί αδιαλείπτως, χωρίς όμως κάποιο απ’ αυτά του τα projects να έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν.

    Κάτι τέτοιο ελπίζουμε να συμβεί με το Future World, ένα post-apocalyptic δραματικό θρίλερ, βασισμένο σε δική του ιδέα, που συν-σκηνοθέτησε μαζί με τον Bruce Thierry Cheung (The Color of Time) και μας βάζει σε έναν κατεστραμμένο κόσμο, όπου ένα αγόρι με τη βοήθεια ενός ρομπότ, περιπλανιέται για να βρει μια θεραπεία για την αρρώστια της μητέρας του.

    Πρωταγωνιστούν οι Milla Jovovich, Suki Waterhouse, Snoop Dog, Lucy Liu, Method Man, Scott Haze, Ben Youcef και φυσικά και ο ίδιος ο Franco.

    Το Future World έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματά του και περιμένουμε προσεχώς το trailer.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Έτοιμο το post apocalyptic Future World του James Franco με τη Milla Jovovich Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top