F Doctor Strange trailer: Η νέα superhero ταινία με το τέλειο cast! - FilmBoy Doctor Strange trailer: Η νέα superhero ταινία με το τέλειο cast! - FilmBoy
  • Latest News

    Doctor Strange trailer: Η νέα superhero ταινία με το τέλειο cast!


    Σε ένα μήνα σχεδόν, ο Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) θα δει τον κόσμο του να έρχεται ανάποδα, τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά. 

    Τον Ιούλιο στο Comic-Con, η Marvel παρουσίασε το νέο trailer του πολυαναμενόμενου (λόγω και του εξαιρετικού του cast) Doctor Strange, σε σκηνοθεσία Scott Derrickson, το οποίο δεν δημοσιεύσαμε ποτέ λόγω καλοκαιριού.

    Το σφάλμα μπορούμε να το διορθώσουμε σήμερα, καθώς η Marvel μόλις δημοσίευσε ένα τελευταίο trailer, εν όψη της κυκλοφορίας της ταινίας στις 4 Νοεμβρίου.
    Και βέβαια, θα δείτε και τα προηγούμενα trailer.

    Ένα χρόνο πριν, είχαμε μιλήσει για το σπουδαίο cast που μάζευε το νέο superhero movie της Marvel, σηκώνοντας τις προσδοκίες στα ύψη.
    Η Rachel McAdams παίζει την Christine Palmer, ο Chiwetel Ejiofor τον Mordo, η Tilda Swinton την Ancient One, ο Michael Stuhlbarg τον Nicodemus West, ο Benedict Wong …τον Wong και ο Mads Mikkelsen τον κακό Kaecililius.

    Δείτε το νέο trailer και θυμηθείτε τα πρροηγούμενα.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Doctor Strange trailer: Η νέα superhero ταινία με το τέλειο cast! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top