F All Eyez On Me trailer: Ο Tupac ζει ...και βλέπει τη ταινία του - FilmBoy All Eyez On Me trailer: Ο Tupac ζει ...και βλέπει τη ταινία του - FilmBoy
  • Latest News

    All Eyez On Me trailer: Ο Tupac ζει ...και βλέπει τη ταινία του


    Όταν ο ράπερ Tupac Shakur πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στο Λας Βέγκας το 1996, ήταν ένα τεράστιο πλήγμα όχι μόνο για τους οπαδούς του, αλλά και για την ραπ μουσική γενικότερα. 

    Ο Tupac ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της εποχής και μολονότι η νομιμότητα της ζωής του ήταν μερικές φορές αμφισβητήσιμη, η βίαιη δολοφονία του στην ηλικία των 25 στέρησε από το είδος έναν ταλαντούχο μουσικό και ηθοποιό.

    Περίπου είκοσι χρόνια μετά το θάνατο του σούπερ σταρ ράπερ, το όνομα του Tupac συνεχίζει να συνδέεται με μια εποχή της ραπ που πολλοί θεωρούν την χειρότερη σε ό,τι αφορά αυτό το είδος μουσικής.

    Ωστόσο, ο μύθος του Tupac καλά κρατεί, σε σημείο που αποτέλεσε αντικείμενο θεωριών συνωμοσίας, επιμένοντας κάποιοι ότι ο ράπερ είναι ακόμα ζωντανός.

    Η πιο πρόσφατη προσπάθεια του Hollywood να απευθυνθεί στους οπαδούς του Tupac έρχεται με τη μορφή της επερχόμενης βιογραφικής ταινίας All Eyez On Me.
    Ο τίτλος έχει το όνομα του τελευταίου άλμπουμ του ράπερ και το νέο trailer μόλις κυκλοφόρησε.

    Στο ρόλο του Tupac ο Demetrius Shipp Jr. ενώ τη σκηνοθεσία έκανε ο Benny Boom.
    Και μπορεί το All Eyez On Me να μην φαίνεται να έχει το production value ενός Straight Outta Compton, αλλά σε όλους τους οπαδούς της ραπ θα αποτελέσει μια πολύ ευχάριστη ταινία.
    Κυκλοφορεί στις ΗΠΑ στις 11 Νοεμβρίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: All Eyez On Me trailer: Ο Tupac ζει ...και βλέπει τη ταινία του Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top